Ne kadar ileri seviye programlama biliyorsunuz?

Beyler ne kadar ileri seviye programlama biliyorsunuz? PC'm olmadığı için başlayamadım. Zaten önce İngilizce yapmam lazım. Sizin? Mesela derleyici yazabilir misiniz?

/Gamemode 1.
/Gamemode 0.
/Give.
/Help.
/Effect.
Sadece bu kadar komut biliyorum.

Sandigin kadar zor degil yani forumda da bilgisayar mezunu varsa ki vardir gayet compiler yazabilen cikar.
Ne diyim peki
Sandigin kadar zor degil yani forumda da bilgisayar mezunu varsa ki vardir gayet compiler yazabilen cikar.
Lütfen bana şu forumda c++, c# veya java compiler yazabilecek birini gösterir misin? veya bunun kolay olduğunu lütfen ispatlar mısın?

Son düzenleme:
Kendisi biliyor herhalde.
Sanmıyorum. Gerçek kullanımda ki dillere compiler yazmak yazılımda yapılabilecek en zor şeylerden birisi. Muhtemelen kendisi bunun farkında bile değil çünkü bilgisayar bölümünden tırt olmadan mezun olan birisinin bu projeyi yazabileceğini düşünüyor.

Ne diyim peki

Lütfen bana şu forumda c++, c# veya java compiler yazabilecek birini gösterir misin? veya bunun kolay olduğunu lütfen ispatlar mısın?

Iyi ki web sitesi yazmak basit dememisim, forumda amazon, ebay ve google yazacak gosterir misin diye soracakmissin demek ki.

Dedigim gibi, saglam herhangi bir okulda zaten ogrencilere compiler yazdirilir, 1-2 kisi degil koca sinifta herkes kendi compiler'ini yazar.

Al ornek, undergrad dersi: CS143: Compilers

Dersin prereq. leri de zaten 3 tane: Stanford University Explore Courses

Etrafinda okul okuyan varsa ac sor.

En az bir universitede koca siniftaki herkesin 3-4 kredili bir derste odev olarak "fully-functioning compiler" yazabiliyor olmasi cok da zor olmadigini ispatlar.

Koca Java'da 51 keyword var. Grameri strict. Gercek zamanli natural language processing yapilabildigi 2020 yilinda compiler yazmayi yapilabilecek en zor seylerden biri saniyorsun. Okul okumamis alayli iddialari bunlar. Bir ton dil var, en zoptrik dilin bile farkli platformlar icin compiler'lari var.

Gerçek kullanımda ki dillere compiler yazmak yazılımda yapılabilecek en zor şeylerden birisi.

Bir Discord bot altyapısı olan birinin altyapını kendime göre doldurmayı biliyorum o kadar kısaca %20-40 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…