Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 27 Eylül 2021 #11 AriceN dedi: Samsung ise doğru olduğu tartışılır ancak Xiaomi ucu ucuna doğru. Genişletmek için tıkla... Hangi marka olursa olsun girdiği uygulamalar ve zaman aynı olduğu sürece aynı internet harcanır. kade dedi: BİMCELL'den de baktım şimdi, orada da öyle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman öyledir hocam. Bir YouTube'ye girip bir dakika video izleyin 270 civarı olacaktır.
AriceN dedi: Samsung ise doğru olduğu tartışılır ancak Xiaomi ucu ucuna doğru. Genişletmek için tıkla... Hangi marka olursa olsun girdiği uygulamalar ve zaman aynı olduğu sürece aynı internet harcanır. kade dedi: BİMCELL'den de baktım şimdi, orada da öyle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman öyledir hocam. Bir YouTube'ye girip bir dakika video izleyin 270 civarı olacaktır.
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 27 Eylül 2021 #12 Onur Turgut Ermiş dedi: Hangi marka olursa olsun girdiği uygulamalar ve zaman aynı olduğu sürece aynı internet harcanır. O zaman öyledir hocam. Bir YouTube'a girip bir dakika video izleyin 270 civarı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam harcanma hesabından bahsediyorum.
Onur Turgut Ermiş dedi: Hangi marka olursa olsun girdiği uygulamalar ve zaman aynı olduğu sürece aynı internet harcanır. O zaman öyledir hocam. Bir YouTube'a girip bir dakika video izleyin 270 civarı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam harcanma hesabından bahsediyorum.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Eylül 2021 #13 Onur Turgut Ermiş dedi: O zaman öyledir hocam. Bir YouTube'ye girip bir dakika video izleyin 270 civarı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle oldu.
Onur Turgut Ermiş dedi: O zaman öyledir hocam. Bir YouTube'ye girip bir dakika video izleyin 270 civarı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle oldu.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 27 Eylül 2021 #14 kade dedi: Evet, öyle oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman doğru hocam.