Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #11 Kodlama ile alakalı şeyler okuman yararlı olur.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 19 Ağustos 2020 #12 AtaBugra dedi: Benim ve benim jenerasyonumdaki herkesin önünde uzun bir gelecek var sizce biz Z jenerasyonu olarak ne okursak veya neler okursak para kazanabiliriz? Genişletmek için tıkla... Kartal İmam Hatip Lisesi'nde okursan önün açık.
AtaBugra dedi: Benim ve benim jenerasyonumdaki herkesin önünde uzun bir gelecek var sizce biz Z jenerasyonu olarak ne okursak veya neler okursak para kazanabiliriz? Genişletmek için tıkla... Kartal İmam Hatip Lisesi'nde okursan önün açık.
AtaBugra Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 423 19 Ağustos 2020 #13 honigstein dedi: Kartal imam hatip lisesi'nde okursan önün açık. Genişletmek için tıkla... Sanırım 3 vakte kadar bir yolculuğa çıkacaksınız silivri gibi gözüküyor.
honigstein dedi: Kartal imam hatip lisesi'nde okursan önün açık. Genişletmek için tıkla... Sanırım 3 vakte kadar bir yolculuğa çıkacaksınız silivri gibi gözüküyor.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #14 Sevebileceğim mesleği seçerek katıldığım konu, bakalım seveceğimiz iş para kazandırıyor mu görücez.
VBran Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #15 Siyasete atıl okumana gerek yok para orada.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 19 Ağustos 2020 #16 Bilişim üzerine okuyup Amerika'ya git. Eğer bu bölümü okursan kolayca vatandaşlığını aldırabilirsin. Okuyan adama Avrupa ve Amerika kapısı her zaman açık.
Bilişim üzerine okuyup Amerika'ya git. Eğer bu bölümü okursan kolayca vatandaşlığını aldırabilirsin. Okuyan adama Avrupa ve Amerika kapısı her zaman açık.