Bizim ülke genel olarak kanser kafayla yaşıyor. Süper Lig denen çöp bir lig. Siyaset bol keseden var. O yüzden yaşlı amcalara pek bir şey söylememek gerekiyor.
Çoğu fenerbahçelinin Trabzonspor'a geçtim Trabzon insanına hakaret ve nefret söyleminizden dolayı daha da beter olun inşallah.
Zaten kaç yıldır diplerde geziyordunuz (hak ettiğiniz yerde) bu sene 3 maç aldınız diye çoşmayın.
Bakın bu arkadaşın dediği şey tüm futbolu özetliyor Türkiye'de. Eline sağlık dostum iyi bahsettin. Ben TS'liyim fanatiğim ama diğer takımlara da sempati duyuyorum. 2010-2011 moruq diyen trabzonsporlular'dan değilim. Tamam o sezon değişik geçti ama geçmişte kaldı.
Bakın bu arkadaşın dediği şey tüm futbolu özetliyor Türkiye'de. Eline sağlık dostum iyi bahsettin. Ben TS'liyim fanatiğim ama diğer takımlara da sempati duyuyorum. 2010-2011 moruq diyen trabzonsporlular'dan değilim. Tamam o sezon değişik geçti ama geçmişte kaldı.
Trabzon şehrine öldüresiye hakaret insanların yaşamasına gerek yok bence.
Bende Beşiktaş fanatiğiyim ama yani herkes her yerde "MorUq 8-0 LiVErPooL eHeHeH" lafından bıktım ya. Biri birini şike ile suçluyor bir diğerini fetö ile. Futbol için değer mi ya?