emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 7 Aralık 2021 #31 Telaş yapmadım, tekrar aynı fiyata çıkacağını bekliyodum ve bekledim. Şimdi paramı çektim aldım, telaş yapmaya gerek yok. Tekrardan eski değerine yükseldi.
Telaş yapmadım, tekrar aynı fiyata çıkacağını bekliyodum ve bekledim. Şimdi paramı çektim aldım, telaş yapmaya gerek yok. Tekrardan eski değerine yükseldi.
ibrahimkekec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 7 Aralık 2021 #32 emircanunlts dedi: Telaş yapmadım, tekrar aynı fiyata çıkacağını bekliyodum ve bekledim. Şimdi paramı çektim aldım, telaş yapmaya gerek yok. Tekrardan eski değerine yükseldi. Genişletmek için tıkla... Evet çok şükür yükseldi, şimdi satıp nakite mi geçsem daha çıkmasını mı beklesem ne dersiniz hocam?
emircanunlts dedi: Telaş yapmadım, tekrar aynı fiyata çıkacağını bekliyodum ve bekledim. Şimdi paramı çektim aldım, telaş yapmaya gerek yok. Tekrardan eski değerine yükseldi. Genişletmek için tıkla... Evet çok şükür yükseldi, şimdi satıp nakite mi geçsem daha çıkmasını mı beklesem ne dersiniz hocam?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 7 Aralık 2021 #33 ibrahimkekec dedi: Evet çok şükür yükseldi, şimdi satıp nakite mi geçsem daha çıkmasını mı beklesem ne dersiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Açıkçası tekrar düşer mi hiç bilgim yok fakat ben garantiye almak için yükseldiği gibi sattım. Yükselirse bence maksimum 66-67 bin TL olur, ETH için diyorum. 6-7 binlik yükselmesi benim için önemli olmadığı için sattım, siz istediğinizi yapabilirsiniz.
ibrahimkekec dedi: Evet çok şükür yükseldi, şimdi satıp nakite mi geçsem daha çıkmasını mı beklesem ne dersiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Açıkçası tekrar düşer mi hiç bilgim yok fakat ben garantiye almak için yükseldiği gibi sattım. Yükselirse bence maksimum 66-67 bin TL olur, ETH için diyorum. 6-7 binlik yükselmesi benim için önemli olmadığı için sattım, siz istediğinizi yapabilirsiniz.
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Aralık 2021 #34 Düşçeği belliydi. Düşmeden önce sattım ben. Şimdi yine artmış biraz.