BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 24 Eylül 2021 #11 One Face dedi: İlgi alanlarını, yeteneklerini keşfet. Genişletmek için tıkla... Aslında yapmak istediğim o ama nasıl keşfedeceğim onu bilmiyorum.
One Face dedi: İlgi alanlarını, yeteneklerini keşfet. Genişletmek için tıkla... Aslında yapmak istediğim o ama nasıl keşfedeceğim onu bilmiyorum.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.166 Çözümler 1 25 Eylül 2021 #12 BenFatih dedi: Aslında yapmak istediğim o ama nasıl keşfedeceğim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman ilgi alanlarımız, yeteneklerimiz nasıl keşfedilir diye konu açabilirsin.
BenFatih dedi: Aslında yapmak istediğim o ama nasıl keşfedeceğim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman ilgi alanlarımız, yeteneklerimiz nasıl keşfedilir diye konu açabilirsin.
yasin411 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi 25 Eylül 2021 #13 BenFatih dedi: 10.sınıfa gidiyorum ama hala ne olmak istediğime karar veremedim. Aklımda sadece gastronomi ve yazılım var ama hala kararsızım. Genişletmek için tıkla... Gelecekte kendini nasıl bir konumda neler başarmış olarak veya hangi şirkette vs. çalışıyor olarak görüyorsun. Sevdiğin alana yönel.
BenFatih dedi: 10.sınıfa gidiyorum ama hala ne olmak istediğime karar veremedim. Aklımda sadece gastronomi ve yazılım var ama hala kararsızım. Genişletmek için tıkla... Gelecekte kendini nasıl bir konumda neler başarmış olarak veya hangi şirkette vs. çalışıyor olarak görüyorsun. Sevdiğin alana yönel.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #14 Eğer yemek pişirmeye merakın varsa gastronomi diyebilirim.