A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 537 1 Aralık 2020 #41 kaboom295 dedi: Keşke okul bize soru çözmek dışında meslek seçimini de öğretseydi. O zaman net bir cevap verebilirdim. Genişletmek için tıkla... YKS'ye gireceğim bu sene en koktuğum şey tercih yaptığım üniden ve bölümden pişman olmak.
kaboom295 dedi: Keşke okul bize soru çözmek dışında meslek seçimini de öğretseydi. O zaman net bir cevap verebilirdim. Genişletmek için tıkla... YKS'ye gireceğim bu sene en koktuğum şey tercih yaptığım üniden ve bölümden pişman olmak.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #42 alanyal7 dedi: YKS'ye gireceğim bu sene en koktuğum şey tercih yaptığım üniden ve bölümden pişman olmak. Genişletmek için tıkla... Karamsarlık öyle kötü bir şey ki.
alanyal7 dedi: YKS'ye gireceğim bu sene en koktuğum şey tercih yaptığım üniden ve bölümden pişman olmak. Genişletmek için tıkla... Karamsarlık öyle kötü bir şey ki.
byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #43 TRT Müzik'te arkada bağlamayı çalan, kimsenin adını bilmeyeceği, maaşı ile geçinebilen bekar bir müzisyen olmak istiyorum.
TRT Müzik'te arkada bağlamayı çalan, kimsenin adını bilmeyeceği, maaşı ile geçinebilen bekar bir müzisyen olmak istiyorum.
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 1 Aralık 2020 #44 Anime karakteri.
MikailSorunsuz Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 41 Yer Tavuk Kümesi 1 Aralık 2020 #45 Çiftlikte para biriktirip, Ruslar ile beraber gömmek istiyorum. Zamanında babam satıp satıp yemişti, merak ediyorum
Çiftlikte para biriktirip, Ruslar ile beraber gömmek istiyorum. Zamanında babam satıp satıp yemişti, merak ediyorum
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #46 Tıp okuyorum küçüklüğümden beri doktor olmak istiyordum inşallah olucam.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #47 Fatalframecirakawoon dedi: Tıp okuyorum küçüklüğümden beri doktor olmak istiyordum inşallah olucam. Genişletmek için tıkla... İnşallah daha iyi yerlerde olursunuz.
Fatalframecirakawoon dedi: Tıp okuyorum küçüklüğümden beri doktor olmak istiyordum inşallah olucam. Genişletmek için tıkla... İnşallah daha iyi yerlerde olursunuz.
Arch or Not Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 1 Aralık 2020 #48 realmoonlight dedi: Gelişim nasıl olacaksınız geliştirici kast ettiniz sanırım ? Genişletmek için tıkla... Hocam doğru anlamışsınız bir anlama geliştirici anlamına geliyor.
realmoonlight dedi: Gelişim nasıl olacaksınız geliştirici kast ettiniz sanırım ? Genişletmek için tıkla... Hocam doğru anlamışsınız bir anlama geliştirici anlamına geliyor.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 1 Aralık 2020 #49 Kuş olup uçmak istiyorum.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.658 Çözümler 1 Yer Ankara 1 Aralık 2020 #50 Hayat gayem yurtdışında otomotiv mühendisi olarak göreve başladıktan sonra buralara gelip Dolar Euro ezeceğim. Sonra "yohhh yegenim ülkemiz pek gözwl burada oku burada" demek.
Hayat gayem yurtdışında otomotiv mühendisi olarak göreve başladıktan sonra buralara gelip Dolar Euro ezeceğim. Sonra "yohhh yegenim ülkemiz pek gözwl burada oku burada" demek.