Ne olucak bu CS:GO'nun hilelerle hali?

Bitmiyorlar. Bu konuyu açmamın sebebi kişisel olarak hilecilere karşı raporlamak dışında elden ne gelir, önerilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 579456

Oyunun yapımcısı bir şey getirmezse yapcak bir şey yok zaten böyle devam ederse insanlar soğuyup Valorant'a geçebilir CS:GO umarım erken önlemini alır.

Bitmiyorlar hocam. Yıllardır CS:GO oynuyorum tam anlamıyla hilecilere karşı bir önlem almadılar. Bu oyun artık zevk vermesi yerine kanser ediyor ama hala oynuyoruz

Bitmiyorlar. Bu konuyu açmamın sebebi kişisel olarak hilecilere karşı raporlamak dışında elden ne gelir, önerilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 579456
Elinizde maalesef reportlamaktan başka çare yok ama size önerim faceit girmeniz.Hile sayısı çok az hatta yok gibi birşey.MM oynayarak kanser olmaktansa Faceit girmeniz daha iyi olacaktır.

Epic Games'de GTA 5 bedava olduğundan beri de ağız tadıyla oyun oynayamıyoruz. Orada da sürekli hile yapıyorlar.

Bişey olacağı yok sticker getirmeye devam edecek Valve bey anlamıyorum çok mu zor bir tane anti-cheat programı uyarlamak şu oyuna? Şahsen Valorant çıkmadan anti-cheat programı çıktı. Valve bey Source 2'lerle 128 ticklerle uğraşmaya devam etsin.

Hocam bizim hackerlar yetenekli herşeye hile bulurlar. Birde Ruslar var tabi.

Bu oyun son 3 yıldır bu şekilde hiç bir önlem alınmıyor. Hack vs hack kapışılan sunucular bile var. Kendine has hileci kitlesi var oyunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…