Ne olucak bu CS:GO'nun hilelerle hali?

Elinizde maalesef reportlamaktan başka çare yok ama size önerim Faceit girmeniz.Hile sayısı çok az hatta yok gibi bir şey. mm oynayarak kanser olmaktansa Faceit girmeniz daha iyi olacaktır.

Faceit AC'nin de düzgün çalıştığından emin değilim level 7~8 legit hile kaynıyor.

Gelmiyor elden bir şey. Valve ya yeni oyunu için hazırlık yapıyor ya da uğraşmak istemiyor. Adamlara bela okudukça daha çok geliyor.

Anti-hile sistemi geliştirilmeye kapalı olduğu sürece bu durum böyle devam edecek.

Valve'nin işine geldi, "Seçkin" hesap yapıp oyunu 70 TL yaptılar, hilecilerle de uğraşmıyorlar zaten. Geçen birini -rekabetçi modda- herkes raporladı, karşı takım oyundan attı adam ban yememiş.

Yapımcı şirketin umrunda olmadığı oyun neden benim umrumda olsun? Çoktan farklı bir oyuna geçtim, size de öneririm.

Sticker getirmeye,bilmem ne bileti getirmeye,kasa için milletten 17 tl açma parası almaya devam etsin.Oyunu bıraktım 2 gün önce.Böyle devam etsin güzelim oyun..Hileli olduğunu biliyorum.Steam hesabını bile rapor ediyorum.Hiç bir şey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…