Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 26 Nisan 2021 #31 Bully'e tekrardan başladım. Bayrama kadar bitirmeyi düşünüyorum. Fakat şu sıralar yoğunlukla oynadığım oyunlar, Valorant, LoL, Devour, Stick Fight oynamaktayım.
Bully'e tekrardan başladım. Bayrama kadar bitirmeyi düşünüyorum. Fakat şu sıralar yoğunlukla oynadığım oyunlar, Valorant, LoL, Devour, Stick Fight oynamaktayım.
Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 619 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #32 Hala Far Cry 3 oynuyorum hiç eskimiyor
grizzlies Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #33 Yaklaşık 1 saat önce bitirdiğim ve keşke hiç bitmese dediğim oyun. A Plague Tale Innocence
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #34 En son sanırım Payday ve Children of Morta oynadım. Bir de Warhammer Vermintide 2.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 26 Nisan 2021 #35 Onun kalbiyle.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #36 memorishy dedi: Malum, oyunsuzluk dönemindeyiz. Şu anda ne oynuyorsunuz onları yazarsanız iyi olur. Birbirimize oyun önermiş oluruz. Ben 1 ay boyunca: -Alan Wake, -Cyberpunk 2077, -The Medium, oyunlarını bitirdim. Tavsiye ederim sizlere. Genişletmek için tıkla... -Wolfenstein 2 -Outer Worlds -Gears 5 -R6 Bu oyunlar arasında takılıyorum.
memorishy dedi: Malum, oyunsuzluk dönemindeyiz. Şu anda ne oynuyorsunuz onları yazarsanız iyi olur. Birbirimize oyun önermiş oluruz. Ben 1 ay boyunca: -Alan Wake, -Cyberpunk 2077, -The Medium, oyunlarını bitirdim. Tavsiye ederim sizlere. Genişletmek için tıkla... -Wolfenstein 2 -Outer Worlds -Gears 5 -R6 Bu oyunlar arasında takılıyorum.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 26 Nisan 2021 #37 grizzlies dedi: Yaklaşık 1 saat önce bitirdiğim ve keşke hiç bitmese dediğim oyun. A Plague Tale Innocence Genişletmek için tıkla... Aaa onu da listeye eklemeyi unutmuşum. O oyunu da bitirmiştim. Muazzam bir oyun. Tekrar aklıma gelince bi' mutlu oldum ya. körbiginar dedi: En son sanırım Payday ve Children of Morta oynadım. Bir de Warhammer Vermintide 2. Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım bu oyunları. Bi' bakarım artık.
grizzlies dedi: Yaklaşık 1 saat önce bitirdiğim ve keşke hiç bitmese dediğim oyun. A Plague Tale Innocence Genişletmek için tıkla... Aaa onu da listeye eklemeyi unutmuşum. O oyunu da bitirmiştim. Muazzam bir oyun. Tekrar aklıma gelince bi' mutlu oldum ya. körbiginar dedi: En son sanırım Payday ve Children of Morta oynadım. Bir de Warhammer Vermintide 2. Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım bu oyunları. Bi' bakarım artık.
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #38 FIFA 20. Cyberpunk 2077(2.sefer oynuyorum) Forza Horizon 4 Bir döngü içerisine girdim bunlar arasında dolaşıyorum.
FIFA 20. Cyberpunk 2077(2.sefer oynuyorum) Forza Horizon 4 Bir döngü içerisine girdim bunlar arasında dolaşıyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #39 memorishy dedi: AAA onu da listeye eklemeyi unutmuşum. O oyunu da bitirmiştim. Muazzam bir oyun. Tekrar aklıma gelince bi' mutlu oldum ya. Hiç duymamıştım bu oyunları. Bi' bakarım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz antin kuntin takılıyor gibi durabilirim ama ne yapalım bizim de çapımız bu. Gittim 50 liralık 11 Bit studios pack aldım.
memorishy dedi: AAA onu da listeye eklemeyi unutmuşum. O oyunu da bitirmiştim. Muazzam bir oyun. Tekrar aklıma gelince bi' mutlu oldum ya. Hiç duymamıştım bu oyunları. Bi' bakarım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz antin kuntin takılıyor gibi durabilirim ama ne yapalım bizim de çapımız bu. Gittim 50 liralık 11 Bit studios pack aldım.
Ulusumai Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 594 Çözümler 2 26 Nisan 2021 #40 Sekiro:Shadows Die Twice, Mount & Blade2:Bannerlord,Rocket leuage.