MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #21 brightosayisamuel dedi: HDD veya SSD yavaşlıyor. Ben 3 kere format attım 2-2.5 yılda PC çok yavaşladı. Genişletmek için tıkla... Maalesef tek bir SSD markası yok senin kullandığın SSD ile benimki farklı.
brightosayisamuel dedi: HDD veya SSD yavaşlıyor. Ben 3 kere format attım 2-2.5 yılda PC çok yavaşladı. Genişletmek için tıkla... Maalesef tek bir SSD markası yok senin kullandığın SSD ile benimki farklı.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 24 Ekim 2020 #22 MuhammedA dedi: Maalesef tek bir SSD markası yok senin kullandığın SSD ile benimki farklı. Genişletmek için tıkla... Bütün SSD'lerde geçerli.
MuhammedA dedi: Maalesef tek bir SSD markası yok senin kullandığın SSD ile benimki farklı. Genişletmek için tıkla... Bütün SSD'lerde geçerli.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 24 Ekim 2020 #24 Keyfi olarak durduk yere format atılmaz. O yüzden format atmanın sıklığı olmaz. İhtiyaç olması durumunda atılır. Donanım değişikliği, virüsler vb. durumlar için.
Keyfi olarak durduk yere format atılmaz. O yüzden format atmanın sıklığı olmaz. İhtiyaç olması durumunda atılır. Donanım değişikliği, virüsler vb. durumlar için.