Windows Update'de ve Microsoft Store'da hata alıyorum, Servisler uygulamasında Windows Update hizmetini açmaya çalıştığımda erişim engellendi diye hata veriyor. GPT falan da çözemedi, sizin önerileriniz neler?
Windows Update'de ve Microsoft Store'da hata alıyorum, servisler uygulamasında Windows Update hizmetini açmaya çalıştığımda erişim engellendi diye hata veriyor. GPT falan da çözemedi, sizin önerileriniz neler?
Hizmetlere girip teslim en iyileştirmeyi kapatıp tekrar açmayı deneyin. DoSvc servisinde start a girip 3 ü 4 yapın ardından bilgisayarı yeniden başlatın açıldığında 4 ü tekrar 3 yapıp yeniden başlatıp deneyin.
Hizmetlere girip teslim en iyileştirmeyi kapatıp tekrar açmayı deneyin. DoSvc servisinde start a girip 3 ü 4 yapın ardından bilgisayarı yeniden başlatın açıldığında 4 ü tekrar 3 yapıp yeniden başlatıp deneyin.
Windows Update'de ve Microsoft Store'da hata alıyorum, Servisler uygulamasında Windows Update hizmetini açmaya çalıştığımda erişim engellendi diye hata veriyor. GPT falan da çözemedi, sizin önerileriniz neler?
Virüs yediğimi sanmıyorum, Windows Update Blocker uygulamasından dolayı oluyor büyük ihtimal ama aylar önce onu geri etkinleştirmiştim ama düzelmemiş gibi.
Virüs yediğimi sanmıyorum, Windows Update Blocker uygulamasından dolayı oluyor büyük ihtimal ama aylar önce onu geri etkinleştirmiştim ama düzelmemiş gibi.
Regedit'ten windows update hizmetini zorla değiştirince düzeldi şimdi. Şu anda 23H2 kullanıyorum ve 24H2 yüklemeye başladı. 24H2'yi istemiyorum, 23H2'de kalmanın Windows Update'i kapatmadan kullanmanın bir yolu varsa öyle yapayım.
Regedit'ten Windows Update hizmetini zorla değiştirince düzeldi şimdi. Şu anda 23H2 kullanıyorum ve 24H2 yüklemeye başladı. 24H2'yi istemiyorum, 23H2'de kalmanın Windows Update'i kapatmadan kullanmanın bir yolu varsa öyle yapayım.