Ne Windows Update, ne de Microsoft Store çalışıyor

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
Windows Update'de ve Microsoft Store'da hata alıyorum, Servisler uygulamasında Windows Update hizmetini açmaya çalıştığımda erişim engellendi diye hata veriyor. GPT falan da çözemedi, sizin önerileriniz neler?

Dosya Ekleri

• 1755552218161.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 15
  • 1755552235640.png
    105,3 KB · Görüntüleme: 14
Hizmetlere girip teslim en iyileştirmeyi kapatıp tekrar açmayı deneyin. DoSvc servisinde start a girip 3 ü 4 yapın ardından bilgisayarı yeniden başlatın açıldığında 4 ü tekrar 3 yapıp yeniden başlatıp deneyin.

Windows temiz kurulmamış olabilir.

Windows temiz kuruldu, en başında çalışıyordu zaten 1 haftadır falan böyle.

Aynı hata.

Virüs yemiş olmayasınız hocam var mı hatırladığınız 3. parti bir yazılım yüklediğiniz.

Optimizasyon aracı kullandın mı ya da Windows ayarlarıyla oynadın mı?

Virüs yediğimi sanmıyorum, Windows Update Blocker uygulamasından dolayı oluyor büyük ihtimal ama aylar önce onu geri etkinleştirmiştim ama düzelmemiş gibi.

Şu an böyle.

Yüksek ihtimalle onunla alakalı o zaman.

Regedit'ten windows update hizmetini zorla değiştirince düzeldi şimdi. Şu anda 23H2 kullanıyorum ve 24H2 yüklemeye başladı. 24H2'yi istemiyorum, 23H2'de kalmanın Windows Update'i kapatmadan kullanmanın bir yolu varsa öyle yapayım.

Bu konu yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…