Ne yapacağımı bilmiyorum

İleride pişman olacaksın, neden özelimi anlattım, diye. Affedersin ama okey 101 oynayan bir annenin çocuğuna bakacağını sanmam. Bir şeye takarsa birakmaz insan. Annen seni mutlaka seviyordur. Fakat coğrafya kader demekte lazım. Türkiye'de ki annelerin çoğu böyle. Sana bir tavsiye, anneni asla takma. Sadece maddi destek almak için yanına uğra. Onunla ilgilenme.

Dinlemiyor hocam. Haddini aşma diyor bana. Babamda ne yapmaya çalışıyorsun sen? Falan diyor anneme.
Nasıl dayanıyorsun? Senin adına üzüldüm, ben olsam gerçekten dayanamazdım. Hadi annen trip atıyor babanla aran iyi olsa neyse, ikisiyle de konuşamıyor muşsun. Aile içi olaylara çok karışmamak gerekiyor fakat teyzenizin yanında falan kalabilirsiniz. Ayrıca "başımı okşuyor ama rahatsız oluyorum" yazmışsınız, anneniz öyle yapmıyor diye rahatsız olmana hiç gerek yok çünkü teyzen seni seviyor ki öyle yapıyor. Teyzene falan anlattın mı bu durumu?

13 yaşindasın olgunca derdini anlatmişsin ne güzel yapabilecek bir şey yok ailen kotüyse sosyalleşiceksin evi otel gibi kullanicaksin derslerine calis LGS'yi kazanamazsanda üzülme onemli olan universite sinavi ayrica o karnelerle çok rahat güzel bir okula girebilirsin daha çok yolun var çalişip kendi hayatini kur

Bayramda büyük bir tartışma çıkmıştı evde. Annem köye gitmeyeceğim diyordu. Bende kuzenime söylemiştim, oda teyzeme söylemiş. Kuzenimde 18 yaşında üniversiteye geçecek bu sene. Abi kardeş gibiyiz, birbirimize aga, kanka diyoruz. Hala beraber oyun oynuyoruz.
Hocam hedefim İzmir fen lisesi. Kendimi büyük şehire atıp, sosyalleşip kendi kafama uygun arkadaşlar edinmek istiyorum. Sanki kazansam her şey düzelecekmiş gibi geliyor bana.

Tebrik ederim seni zor bir ailede büyüyüp derslerine odaklanmiş gurur duy kendinle anne babayi boş ver sana değer verenlere odaklan LGS'yi kazanamazsanda takma ben çok üzülmüştüm zamaninda umurumda değil artik her şeyi yasaninca anliyor insan.

Efkarlı şarkılarla kendinizi üzmeyi ne kadar çok seviyorsunuz?

Ya oğlum derdim var anlasana şaka bir yana dinlemeyin yazık vallahi moral yükseltici şeyler dinleyin sıkmayın canınızı gidin kafa dağıtıcı şeyler yapın sporla uğraşın ailenizin karakterini değiştiremezsiniz olmuyor Türkiye'deki ailelerin çoğu öyle zaten yalnız değilsiniz liseyi kazanamazsanız çok üzülmeyin zaten çok bir şey değişmeyecek üniversiteyi kazanıp kazanmamak size bağlı umarım istediğiniz olur.

Babanla neden kalmak istemiyorsun? (yanlış anlamış olabilirim)

Annen kötü bir dönemden geçiyor olabilir belki çoğu şeyi unutmak için böyle bir şeye başvuruyor.Eger yazdığın gibi teyzenle iyiysen psikoloğa gitmesini söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…