Ne yaparak eğleniyorsunuz?

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar evde/dışarıda fark etmez ne yaparak eğleniyorsunuz? Ben nedense oyun oynarken bayağı zevk alıyorum, özellikle GTA gibi açık dünya oyunlarını oynarken ama biraz kısıtlamam lazım bağımlılığa girecek yoksa.

Şu günlerde evde olduğumdan çok eğlenmiyorum hocam ama okul açıkken arkadaşlarla geçirdiğimiz vakit cidden çok eğlenceli ve akıcı oluyor.

Odam ve bilgisayarım için alacağım ürünlerin listesini yaparken sanırım.

Mimar Selim Yuhay imzasıyla... :D

Son düzenleme:
İnternet üzerinde alamayacağın ürünlere bakmak ve onları site de favorilemek bir yandan eğlenceli geliyor bir yandan da üzücü ya da herhangi bir işte editdir fotoshop uygulaması tarzı şeyler öğrenmek ve onlar üzerinden mobil de bir şeyler yapmaya çalışmak eğlenceli geliyor.

Arkadaşlar evde/dışarıda fark etmez ne yaparak eğleniyorsunuz? Ben nedense oyun oynarken bayağı zevk alıyorum, özellikle GTA gibi açık dünya oyunlarını oynarken ama biraz kısıtlamam lazım bağımlılığa girecek yoksa.

Selamlar şahsen ben pek eğlenemesemde kafa dağıtmalık ve gerçekten eğlenebileceğiniz indie oyunlara bakabilirsiniz birkaç örnek vereyim size

-Stardew Valley.
-Dome keeper.
-Papers, Please.
-Potion craft.
-Brotato
-Florence
-Pilgrims
-Punch Club.

Bu tarz birçok örnek var benim de şahsen fiyatlarından dolayı oynayamadığım birçok indie oyun bulunuyor dave the diver gibi. Ben şahsen bu tarz oyunlar oynayarak kafamı toparlıyorum ve az da olsa eğlenmeye çalışıyorum. Sana da tavsiye ederim.

Kod yazarak eğleniyorum. Bence sende öğren. Hem öğrenirsin hem de geleceğine yatırım yapmış olursun. Bana sorarsan geleceğine yapabileceğin en iyi yatırım kodlama öğrenmektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı