Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #11 umut. kaan dedi: Nasıl gidiyor hayat, bir gelişme falan var mı? Genişletmek için tıkla... Çok fazla zamanımın kaldığını düşünmüyorum.
umut. kaan dedi: Nasıl gidiyor hayat, bir gelişme falan var mı? Genişletmek için tıkla... Çok fazla zamanımın kaldığını düşünmüyorum.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 11 Aralık 2022 #12 Jetronin dedi: Çok fazla zamanımın kaldığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam?
Jetronin dedi: Çok fazla zamanımın kaldığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam?
umut. kaan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #13 Stokeley dedi: Üniversite hayatı beklediğim gibi değilmiş, hayatımdaki aynı monotonluk devam ediyor. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Parasal sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Umarım en yakın zamanda atlatırsınız.
Stokeley dedi: Üniversite hayatı beklediğim gibi değilmiş, hayatımdaki aynı monotonluk devam ediyor. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Parasal sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Umarım en yakın zamanda atlatırsınız.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #14 leeEVERETT dedi: Nasıl yani hocam? Genişletmek için tıkla... Artık hayatımın varlığının son lattelerine geldiğini ve aklımdaki şeytanların psikolojik ve ruhdal olarak sonumu götürdüğünü düşünüyorum.
leeEVERETT dedi: Nasıl yani hocam? Genişletmek için tıkla... Artık hayatımın varlığının son lattelerine geldiğini ve aklımdaki şeytanların psikolojik ve ruhdal olarak sonumu götürdüğünü düşünüyorum.
umut. kaan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #15 YüzbaşıJohnPrice dedi: Yorgunum günde 10 saat ders ve 6 gün okul, son 1 günde ödevlerle gidiyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bizimde aynı.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Yorgunum günde 10 saat ders ve 6 gün okul, son 1 günde ödevlerle gidiyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bizimde aynı.