Ne yapmalıyım?

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, biliyorum çok fazla bu tür konu var ve çok sıkıcı hepsi farkındayım. Ben 2-2.5 yıldır bir kızdan hoşlanıyorum. Kızın tipinden, vücudundan vesaire değil hoşlantım. Karakterini, hareketlerini, düşüncelerini sevdim ve kendisini. Her neyse kızı ilk sevmeye başladığım yıllarda kendisine ufaktan çıtlatmıştım zaten fakat o zamanlar ağzı gevşek birisi olduğum için kötü bir yaklaşım olmuştu. Bir süre çok karamsar ve derin çukura düştükten sonra yenilenme kararı aldım. Ara ara konuşuyoruz samimiyetimiz vesaire gayet iyi. Ben tip olarak ortalama üstü diyebilirim mavi gözlü kumral saçlı falan fakat benim sorunum şu ki; boyum çok uzun 198cm boyum var ve 140 kiloyum. Bu yüzden kendimden çekiniyorum. Kaç gündür düşünüyorum sadece ne yapmalıyım? Ne etmeliyim? Diye. Spora gidiyorum halihazırda 22 kilo verdim fakat daha da vermem gerekiyor. Verebileceğiniz tavsiyeler ve öneriler var mı? Şu an da çok karamsardayım. Sadece saf ve temiz bir sevgim var. En ufak kötü niyetli değil sevgim birkaç hafta içerisinde konuşmayı düşünüyorum. Öyle öz güvensiz gibi sosyal medyadan açılmak çok saçma geliyor, hediye ile açılmak da çok saçma geliyor, yüz yüze sade bir şekilde açılmak mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Yakın arkadaşlarıyla aranı iyi tut mutlaka onlarda seninle iş birliğine girerse yolunda çok yardımcı olurlar emin ol. Devamında kendine bakmayı sürdür her geçen gün bunu fark edecektir nasipse olur.

Yakın arkadaşlarıyla aranı iyi tut mutlaka onlarda seninle iş birliğine girerse yolunda çok yardımcı olurlar emin ol. Devamında kendine bakmayı sürdür her geçen gün bunu fark edecektir nasipse olur.
Ustam, spora gidiyorum zayıflamam gerekiyor. Arkadaşları benim çok eskiden yakın arkadaşlarımdı fakat sonradan aram falan bozuldu, bir tane arkadaşı benim kardeşim gibi bu zamana kadar yardımı çok oldu bu tür konularda o yüzden onu da sokmak istemiyorum araya, çok sade bir kız yeni toksik kızlar gibi değil, ne bileyim hacı ya kendimden çekiniyorum konuşmak için öyle diyeyim.

Doğru zamanı bekle spora devam et kendini geliştirdiğini göster hem bu şekilde kendinede bir uğraş bulmuş olursun bu işin sonu yok uzaktan olmaz elbet bir gün söylemelisin önemli olan doğru zamanı yakalamak.

Doğru zaman diye bir şey yoktur bence, yarına bile çıkabileceğimizin garantisi yok iken bir şeyleri beklemek için çok geç bence. Sadece bahane üretiyorum şuan, kendimi kandırıyorum vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…