Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 26 Kasım 2022 #21 Veli toplantısından terlik yemeden çıkmak istiyorum
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 26 Kasım 2022 #22 İnsanlara yeniden sıcak davranmayı deneyip belamı bulacağım.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 26 Kasım 2022 #23 Daha da mütevazı olmaya çalışacağım. Kibir ve gurur insanın ruhunu içten çürüten duygular.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 26 Kasım 2022 #24 Okulu bitirip bu ülkeden kalkan ilk uçakla kurtulmayı istiyorum.
Kazım Uğur Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri R5-5600 (RTX 4060Tİ GPU 8GB) 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Program & Yazılım Geliştirici 26 Kasım 2022 #25 Darqx dedi: Okulu bitirip bu ülkeden kalkan ilk uçakla kurtulmayı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden buradan gitmekden bu kadar isteklisin zorla bir şey yaptıran mı var 569801 dedi: İnsanlara yeniden sıcak davranmayı deneyip belamı bulacağım. Genişletmek için tıkla... Emin ol yapacağın en son şey olur. KRΑTOS dedi: Brezilya pasaportu almayı düşünüyorum umarım alırım. Genişletmek için tıkla... Bu kadar çok istiyorsan aldın bile umarım istediğin gerçekleşir ben nüfus müdürü olsam o passaportu sana verir vizeni de alırdım Son düzenleme: 26 Kasım 2022
Darqx dedi: Okulu bitirip bu ülkeden kalkan ilk uçakla kurtulmayı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden buradan gitmekden bu kadar isteklisin zorla bir şey yaptıran mı var 569801 dedi: İnsanlara yeniden sıcak davranmayı deneyip belamı bulacağım. Genişletmek için tıkla... Emin ol yapacağın en son şey olur. KRΑTOS dedi: Brezilya pasaportu almayı düşünüyorum umarım alırım. Genişletmek için tıkla... Bu kadar çok istiyorsan aldın bile umarım istediğin gerçekleşir ben nüfus müdürü olsam o passaportu sana verir vizeni de alırdım
KRΑTOS Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 194 Yer Brezilya, Rio De Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Bilgisayar Mühendisliği 28 Kasım 2022 #26 Kazım Uğur dedi: Neden buradan gitmekden bu kadar isteklisin zorla bir şey yaptıran mı var Emin ol yapacağın en son şey olur. Bu kadar çok istiyorsan aldın bile umarım istediğin gerçekleşir ben nüfus müdürü olsam o passaportu sana verir vizeni de alırdım Genişletmek için tıkla... Vermiyorlar işte ya bir alsam tüm Avrupa'yı dolanacağımda ya üniversitemin bitmesini bekliyeceğimki daha 4 yıl var ya da evleneceğim 1 yıl sonra biraz uzak yani şu anda.
Kazım Uğur dedi: Neden buradan gitmekden bu kadar isteklisin zorla bir şey yaptıran mı var Emin ol yapacağın en son şey olur. Bu kadar çok istiyorsan aldın bile umarım istediğin gerçekleşir ben nüfus müdürü olsam o passaportu sana verir vizeni de alırdım Genişletmek için tıkla... Vermiyorlar işte ya bir alsam tüm Avrupa'yı dolanacağımda ya üniversitemin bitmesini bekliyeceğimki daha 4 yıl var ya da evleneceğim 1 yıl sonra biraz uzak yani şu anda.