Discord Ne zaman açılacak?

umutensr_0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime b450 mk-||
AMD Ryzen 5 5600x
Asus rog strix gtx 1050ti
g.skıll 16x2 3600 mhz 32gb ram
corsair cx750f rgb
512gb m2.ssd 3500-3200
Şaka bir yana Discord'u unuttular, ne zaman açılır sizce?

Türkiyede kapanan şey açılmaz, zamlanan şey inmez pek. Sanmıyorum açılacağını.

Discord'u zaten şu an herkes kullanıyor ki. Bu dakikadan sonra da açılmaz.

Tabii orası doğruda ne gerek var GoodbyeDPI kullanmaya ,rahat şekilde kullansak daha güzel olur. Gelen etkinlikler Türkiye'ye gelmiyor mesela orbs görevleri için VPN açmak gerekiyor.

Açıkçası uzun bir süre açılacağını sanmıyorum ki bu ülkede, uzun süre YouTube'da yasaklı kaldı. 2010 devirlerini yaşayan arkadaşlar iyi bilir... YouTube sürekli yasaklanıyordu ve uzun süre açılmıyordu da.

Hocam kapandığından beri hiç girmedim, kapanmadan önce kullanıyordum sohbet muhabbet yeni arkadaşlıklar vs. şu an öyle bir ortam var mı?

Hocam sunucular full. Yani boykot adı altında sohbeti kısıtlayan resmi sunucular bile açtı sohbetini. Birçok örneği var bunun şimdi aklıma gelmese de. O yüzden hiçbir eksiklik hissetmiyorsunuz. Yani düşünün ki istediğin oyuna, istediğiniz partneri anında bulabilirsiniz.

Tabii orası doğruda ne gerek var GoodbyeDPI kullanmaya ,rahat şekilde kullansak daha güzel olur. Gelen etkinlikler Türkiye'ye gelmiyor mesela orbs görevleri için VPN açmak gerekiyor.
Orası da öyle ama işte nerede gereksiz şey varsa onu yapacaklar. Yoksa rahat etmiyorlar. İşe yarayan bir şey yaparlarsa alerjik olurlar muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı