Discord Ne zaman açılacak?

Sistemimde GoodbyeDPI sürekli açık. Bilgisayarı açıyorum, saniyesinde program açık oluyor zaten. Discord kapalı veya açık fark etmiyor. Bu gidişle Discord açılmaz ama bize fark eden bir şey yok. Eski ortamımızda devam ediyor, eksiksiz devam ediyoruz.

Sistemimde GoodbyeDPI sürekli açık. Bilgisayarı açıyorum, saniyesinde program açık oluyor zaten. Discord kapalı veya açık fark etmiyor. Bu gidişle Discord açılmaz ama bize fark eden bir şey yok. Eski ortamımızda devam ediyor, eksiksiz devam ediyoruz.
CS oynarken lag yapıyor mu herhangi bir rekabetçi oyun oynarken ping var mı

@Daerk, şu ana kadar GoodbyeDPI kaynaklı bir ping yaşamadık. Sistemim açıldığında açılıyor, kapandığında kapanıyor. Yavaşlık, ping çıkma gibi bir durumla karşılaşmadık.

Hocam kapandığından beri hiç girmedim, kapanmadan önce kullanıyordum sohbet muhabbet yeni arkadaşlıklar vs. şu an öyle bir ortam var mı?

Açık olduğu zamandaki aktiflikle şuandaki aktifliği arasınad hiçbir fark yok hocam telefondan WARP indirerek bilgisayardanda GoodbyeDPI indirerek gerek Roblox Discord veya yasaklı sitelere rahatça girebilirsiniz.

@Daerk, şu ana kadar GoodbyeDPI kaynaklı bir ping yaşamadık. Sistemim açıldığında açılıyor, kapandığında kapanıyor. Yavaşlık, ping çıkma gibi bir durumla karşılaşmadık.
Yani discordda arkadaşlarla konuşurken lag gibi sorun yaşamayız.Discord gerçekten lazım.Bir seneden beri eziyet çekiyoruz.Steamden sesli konuşmaya çalışıyoruz bire bir oluyor.Biz üç kişi olduğumuz için.Oyun içi konuşuyoruz ve tabi yabancı arkadaşlara da ayıp oluyor.En iyi çözüm; Goodbye DPI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı