Ne zaman eğlenilmeli?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlık biraz tuhaf oldu ama şunu anlatmak istedim: Öncelikle biraz içimi dökeceğim. 18 yaşındayım, liseyi bitirdim, YKS’ye girdim. Yaz tatiline girdik, neredeyse 1 ay olacak. Hayatım çok boş geçiyor. Düğün işinde çalışıyorum, her gün iş olmuyor. Bu işi de zar zor buldum zaten, haftalık harçlık çıkıyor. Sürekli iş aradım ama yok. Her neyse, tüm sorun iş değil. Bugüne kadar bir kızla bile bir kafeye ya da ne bileyim, dışarıda buluşup baş başa aktivite yapmadım. Şu yaz akşamlarının boş geçmesi beni o kadar rahatsız ediyor ki... Hayatım akıp gidiyor ama ben 24 saat şu bilgisayara oturuyorum, kalkmıyorum. Bu arada kızlarla da konuşamıyorum, iletişim kuramıyorum. Belki de psikolojik bir hastalıktır.

Hadi kız mevzusunu geçtim; altımda bir araba olsa, onunla ilgilensem... O da yok. Para bir insanın hayatını neden bu kadar kısıtlıyor, onu da anlamadım. Bir kere geliyoruz şu dünyaya; bir gencin hakkı bence bir araba. Şimdi “çalış, al” diyeceksiniz ama 50-70 yaşında arabam olsa ne olur? 18 yaşındaki gibi gezemem. Ailemden bir araba beklentim yok, prenseslik yapmıyorum. Yani son çare, şu sınav sonuçlarını bekliyorum. Umarım kazanırım da giderim şu evden 2-4 sene.
Yani anlayacağınız; para yok, sürekli iş yok, kız arkadaş yok. Hep gelecek odaklı çalışıyorum, anı yaşayamıyorum. Bu arada, normal erkek arkadaşım da yok, bir çekirdek-kola yapacak. Bu halden nasıl hemen çıkabilirim? İlla başka bir şehre mi gitmem lazım, yoksa şu anki durumum ile de kurtulabilir miyim? Benim şu an kızlarla takılıyor olmam gerekiyor diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik hastalığın falan yok sınav döneminden çıkmışsın çok normal 18 yaşındasın ve sevgilin olmaması falan normal, herkes döneminde sevgili yaptığı için ortaokulda bile yapan var geçen gün kuzenimin sınıfında sevgili olan varmış ve ilkokula gidiyor kız; bende sınav döneminden çıktım ve hiçbir şey yapasım gelmiyor sadece reels izliyorum biraz kendine zaman ver, sınav döneminden çıktın, bu dönem dinlenmekle geçecek ben sınavdan çıkıp hayatına normal devam eden görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…