Ne zaman fitness yapılır?

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
16 yaşındayım oylesine evde az çok kalınlaşıyım diye kilo verdim biraz inceldim az çok kalınlaşıyım diye spora başladım evde dambıllarla ne zaman saat kaçta yemek yedikten sonramı ne zaman spor yapmam lazım.

Ne yapmak istediğini ilk olarak bilmen lazım fitness mı? Vucut geliştirme mi?

Saat tercih meselesidir, çok uzun süre çalışmak bünyene iyi gelmeyebilir, 1/1.5 saat toplam yeterli olacaktır. Yemek sonrası spor yapma konusu kişiden kişiye değişebilir ama genelde spor yapmadan önce, yaklaşık 1/1.5 saat önce yemek yemen daha doğru olur.

vücut geliştirme

Çoğu zaman bu saatlerde boş oluyorum ve ondan dolayı sormak istedim bu saatlerde spor yapmak uygun mu saat 10-11 suları gibi kahvaltı ettim.

vücut geliştirme

Çoğu zaman bu saatlerde boş oluyorum ve ondan dolayı sormak istedim bu saatlerde spor yapmak uygun mu saat 10-11 suları gibi kahvaltı ettim.
Dediğim gibi saat sana kalmış, ben sabah erken saatleri tercih etmiyorum. Genelde 16:30 da salonumda oluyorum ve 18:00 suları salondan çıkış yapıyorum. Sende bu şekilde yapabilirsin. Sabah çok erken saatleri sakinliğinden ötürü, yanıma 1 adet muz alıyorum ve parkın koşu bölgesinde koşarak değerlendiriyorum. Park büyük olduğu için 1 saat tempolu koşu ve yürüyüş fazlasıyla yetiyor.

Evde yapıyorum ben

Fark etmez, bu saatlerde ve yemekten 1.30 saat falan sonra yapman idealdir. 1 veya 1.30 saat süreyle çalışman seni geliştirir. 4-5 saat idmanlar kardio değilse gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…