Merhaba arkadaşlar,
Şu anda şu laptopı almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım, çünkü işlemcisi (5500U) 2021 ocak ayında çıkmış ve yeni işlemcilerin çıkmasına 2 ay var. Yeni işlemcili laptoplar ülkemize ne zaman geliyor, gelince fiyatları nasıl olur sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda şu laptopı almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım, çünkü işlemcisi (5500U) 2021 ocak ayında çıkmış ve yeni işlemcilerin çıkmasına 2 ay var. Yeni işlemcili laptoplar ülkemize ne zaman geliyor, gelince fiyatları nasıl olur sizce ne yapmalıyım?
Bütçemin 9000₺ olduğunu nereden biliyorsun? Keskin bir sınırım yok ihtiyaçlarıma en uygun laptopı bulmaya çalışıyorum.
Düzenleme: Yeni nesil işlemci demek istedim.
Masaüstü 3080'li bir sistemim var. Üniversite öğrencisiyim ve aynı zamanda robotik yazılım alanında part time çalışıyorum. Kardeşime laptop gerekti benim 1050'li laptopu verip bunun gibi bir şey almayı düşünüyorum.
Olur da 2. bir monitör alırsam diye type c portunun desteklemesi önemli, bataryası da aynı şekilde. Amazonda 5825U'lu HP laptop 11.000₺'ye satılıyor ama içim ısınamadı pek.