Ne Zaman Yeni Bir Sistem Alınmalı ?

eLieyi

Kilopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar daha önce 4000TL'ye Sistem Toplama adlı konu açmıştım. Oradaki sistemi almaya karar verdim fakat şu sıralar doların ne olacağı belli değil sizce sistem ne zaman alınmalı, yani bir süre beklenmeli mi yoksa hemen alınmalı mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Yeni hükümet nasıl kurulacak yeniden seçimmi olacak gibi durumlardan çok fazla etkilenen bir ülkeyiz. Teknoloji sitesinde siyaset konuşacak değiliz tabiki ama ben dolar iner yada çıkar diyemeyeceğim bu konuda her ikiside olabilir, bilinmiyor. Dx12 dışında beklenen güzel bir başka gelişmede yok. Bence yeni nesil güzel bir sistem toplayabilirsiniz.

Ekonomist bir tanıdığına sor hocam ne söylesek yalan olur, işin ehli değilim doğrusu.
Kişisel yorumum ise; beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum al gitsin.

Bana kalırsa doların bi anda düşmesini beklemeyin dolar çabuk yükselir ama kesinlikle çabukcak aşağılara düşmez ki 2.60 altın daha uzun süreler doları göremiyeceğimizi düşünüyorum.

Şu andaki kur 2,64630074

Bende sistemimi bir an önce alıp oynamak istiyorum ancak sistemin bir kaç parçasını kaç haftadır bekliyorum hâlâ stoklara gelmedi o yüzden bir sorayım dedim acaba biraz daha beklenmeli mi yoksa hemen alınmalı mı diye. Bir de Ağustos'un sonuna doğru dolar düşer mi sizce ?

Teşekkür ederim herkese cevabımı aldım konu kilitlenebilir

Google'ın verdiği cevap: 2,64709931 Türk Lirası
Vatan Bilgisayar'ın sitesinde yazan: 1 USD = 2,659 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…