Nearb Share virüs müdür?

natureex

Picopat
Bugün indirilenler kısmına bakarken telefonumda Nearby Share adında bir dosya 0 öge olarak gözüküyordu. Bu nedir, bir virüs müdür? Hiçbir indirme yapmadım. Saat 7'de indirme olmuş. Eski virüslü bilgisayarıma baktıktan sonra olmuş sanırım ondan da emin değilim ama sizce onunla bağlantısı olabilir mi? Üstelik Android sistemimden reklam gizliliği ile ilgili bildirim aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230902_114654_My Files.jpg
    Screenshot_20230902_114654_My Files.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20230902_112532_One UI Home.jpg
    Screenshot_20230902_112532_One UI Home.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'den telefona dosya gönderimi yaptınız mı ?
Hayır, yapmadım Google hesabıma bile giriş yapmadım benim de şüphelendigim durum bu bilgisayarım sanırım virüslü bittorrent falan log tutmuş saçma sapan dosyalar vardı acaba onlar mı yaptı dedim androide otomatik eklenen bir dosya mı çünkü bilgisayara baktıktan sonra inmişte bende sildim bir şey olur mu?

PC'den telefona dosya gönderimi yaptınız mı ?
Hayır, yapmadım Google hesabıma bile giriş yapmadım benim de şüphelendigim durum bu bilgisayarım sanırım virüslü bittorrent falan log tutmuş saçma sapan dosyalar vardı acaba onlar mı yaptı dedim androide otomatik eklenen bir dosya mı çünkü bilgisayara baktıktan sonra inmişte bende sildim bir şey olur mu
Apple'ın AirDrop'unun Android şubesi. Klasör boş, bir gün kullanılırsa diye duruyor işte.
Hocam dün saat 7 de inmiş ama neden indirmeme rağmen otomatik indi?

Sistem uygulaması. Güncellemeyle gelmiştir.
Bir önceki güncelleme değil mi genelde indirilenlerdeki dosyada mı gözüküyor peki herkese geliyor değil mi güncellemeyle beraber ilk kez olduğu ve diğer arkadaşlarımda olup olmadığını bilmediğim için soruyorum. Peki birinin bunu kullanıp aktarım yapıp yapmadığını nasıl anlarım WiFi ile otomatik aktarım mı ne varmış yanlış bilmiyorsam

Peki birinin bunu kullanıp aktarım yapıp yapmadığını nasıl anlarım WiFi ile otomatik aktarım mı ne varmış yanlış bilmiyorsam.
Aktarım için sizden izin ister.

Güncelleme alan cihazlarda bulunur. Buna bir sistem özelliği de diyebiliriz aslında. Uygulamadan ziyade Android'in özelliği oldu.

Bir önceki güncelleme değil mi genelde indirilenlerdeki dosyada mı gözüküyor peki herkese geliyor değil mi güncellemeyle beraber ilk kez olduğu ve diğer arkadaşlarımda olup olmadığını bilmediğim için soruyorum. Peki birinin bunu kullanıp aktarım yapıp yapmadığını nasıl anlarım WiFi ile otomatik aktarım mı ne varmış yanlış bilmiyorsam
Güvenliğiniz hakkında biraz takıntılısınız sanırım.

Aktarım için sizden izin ister.

Güncelleme alan cihazlarda bulunur. Buna bir sistem özelliği de diyebiliriz aslında. Uygulamadan ziyade Android'in özelliği oldu.
Anladım sanırım bende biraz geç geldi bir uygulama olarak değilde dosya olarak gelmesi biraz kafamı karıştırmıştı sanırım bir sorun yok yardımınız için teşekkürler.

Güvenliğiniz hakkında biraz takıntılısınız sanırım.
Biraz öyle kendini koruma mekanizması artı olarak bu tarz konulara biraz takığım sanırım bunu düzeltmem gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı