Neden 19'dan 00 kadar internet hızı düşüyor ve yavaşlıyor?

EYÜP djne

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar, sorunum şu 50 Mbps VDSL kullanıyorum gün içinde hiçbir sorun yok ama akşam 7 de 11 kadar hızım düşüyor ve pingim yükseliyor. Müşteri temsilcisi aradimgimda hat değerlerinin normal olduğunu ve bir sorun olmadığı söylendi. Benim ısrarım ile bir arıza kaydı yaptı gelip baktılar, gün içinde hat değerlerine baktılar sadece yalan söylediğimi söyleyip arızayı kapatılar gerçektende hat değerlerim normal. Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, sorunum şu 50 Mbps VDSL kullanıyorum gün içinde hiçbir sorun yok ama akşam 7 de 11 kadar hızım düşüyor ve pingim yükseliyor. Müşteri temsilcisi aradimgimda hat değerlerinin normal olduğunu ve bir sorun olmadığı söylendi. Benim ısrarım ile bir arıza kaydı yaptı gelip baktılar, gün içinde hat değerlerine baktılar sadece yalan söylediğimi söyleyip arızayı kapatılar gerçektende hat değerlerim normal. Sizce ne yapmam lazım?

Kapasite problemi.
Kucuk firmlarda veya büyük ama yatırım yapmayan coğu şirket satüre olmaktdır özellikle akşam yoğun saatlerde kapasite yetersizliğinden abonelerin hatları satüre olur.

Olduğunuz sokakta o saatler arası yoğunluk varsa, ondan kaynaklı olabilir.

192.168.1.1 hat değerlerini atar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı