Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 31 Ocak 2023 #11 Herkesin yiyebileceği miktarda acı koyuyorlar ki müşteri kaybetmesinler. Ayrıca Türkiye Hindistan Meksika gibi ülkelerde acıya dayanıklılık daha yüksek. Elin Amerikalı'sı avrupalısı eminim o cipsleri acı buluyordur.
Herkesin yiyebileceği miktarda acı koyuyorlar ki müşteri kaybetmesinler. Ayrıca Türkiye Hindistan Meksika gibi ülkelerde acıya dayanıklılık daha yüksek. Elin Amerikalı'sı avrupalısı eminim o cipsleri acı buluyordur.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #12 detista dedi: Doritos risk vardı bir ara. Hâlâ var mı bilmiyorum ama içinden gerçekten acı çıkabiliyordu ama acılığı da kötü bir acıydı ve fazla baharatlıydı. Genişletmek için tıkla... Bir ara acı mı çıkacak yoksa az açımı diye bir dorutas vardı. Küçükken oynardık.
detista dedi: Doritos risk vardı bir ara. Hâlâ var mı bilmiyorum ama içinden gerçekten acı çıkabiliyordu ama acılığı da kötü bir acıydı ve fazla baharatlıydı. Genişletmek için tıkla... Bir ara acı mı çıkacak yoksa az açımı diye bir dorutas vardı. Küçükken oynardık.
CoderGamer Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem) Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #13 Saitama1 dedi: Önemli olan satmak hafif acılı yapıyorlar ki herkes alabilsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece o yüzden değil daha acı kaliteli acı koyarlarsa karları azalır atıyorum az acı biber: 1 TL SE daha kalitelisi: 3-5 TL.
Saitama1 dedi: Önemli olan satmak hafif acılı yapıyorlar ki herkes alabilsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece o yüzden değil daha acı kaliteli acı koyarlarsa karları azalır atıyorum az acı biber: 1 TL SE daha kalitelisi: 3-5 TL.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.209 Çözümler 10 31 Ocak 2023 #14 CoderGamer dedi: Hocam sadece o yüzden değil daha acı kaliteli acı koyarlarsa karları azalır atıyorum az acı biber: 1 TL SE daha kalitelisi: 3-5 TL. Genişletmek için tıkla... Dostum inan yapmak isteseler yaparlar fakat genelde çocuklar vs alıyor o yüzden yapmıyorlar.
CoderGamer dedi: Hocam sadece o yüzden değil daha acı kaliteli acı koyarlarsa karları azalır atıyorum az acı biber: 1 TL SE daha kalitelisi: 3-5 TL. Genişletmek için tıkla... Dostum inan yapmak isteseler yaparlar fakat genelde çocuklar vs alıyor o yüzden yapmıyorlar.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 31 Ocak 2023 #15 Hocam bir de koyabileceklerinin sınırı var diye biliyorum. Bu az acı olmuş ,artık neyle acılık veriyorlarsa, daha çok koyalım deme şansları yoktur.
Hocam bir de koyabileceklerinin sınırı var diye biliyorum. Bu az acı olmuş ,artık neyle acılık veriyorlarsa, daha çok koyalım deme şansları yoktur.
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 31 Ocak 2023 #16 Connor The Android dedi: Sadece bana mı öyle geliyor, yoksa Türkiye'de "acı" olduğunu iddia eden cipsler hep acı yerine tatlı bir tat mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Aslında acı değiller wasabi gibi bir tat veriyorlar acı diye kazık atıyorlar kısaca.
Connor The Android dedi: Sadece bana mı öyle geliyor, yoksa Türkiye'de "acı" olduğunu iddia eden cipsler hep acı yerine tatlı bir tat mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Aslında acı değiller wasabi gibi bir tat veriyorlar acı diye kazık atıyorlar kısaca.