Neden AMD Değil de İntel?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama amd işlemci ve ekrankartı birlikte olduğu zamanlarda oyunlarda ve çalışma performansında daha iyi değil mi .Amd a8 7600 yi r7 265le desteklersek nasıl olur.
A serisi para israfı, en fazla r7 250 2GB GDDR5 modeli ile crossfire modunda kullanılabiliyor. r7 260x tek başına, A10 7850K + r7 250' nin grafik performansını ikiye katlıyor.

O işlemciyi alcak param olsa Bütçe 1500 . Hem iyi oyun hem fps iyi olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin Fx 6300 alıp yanına sağlam birde işlemci soğutucu alıp overclocklarsın yanınada gtx 970 koyarsın. Bütün oyunları rahat rahat oynarsın bu normal kullanıcıların hissedebileceği birşey değildir bence. Yani oyun amaçlı sistemlere amd kesinlikle kullanılmalıdır. Şahsen gtx970+fx 6300 kullanıyorum son derece performanstan memnunum.

Sadece onlar için değil tüm pc için bütçe 1500

Son düzenleyen: Moderatör:

Güç kaynağını ileri dönük istiyorsanız, Zalman ZM600-LX de tercih edebilirsiniz(+40TL). Fanınız varsa, şu kasayı da alabilirsiniz:
www.hepsiburada.com: Deep Cool Smarter 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xAudio, 1xMic Siyah Fiyatı (İdare eder.)
Eski harddisk varsa onu kullanabilirsiniz.
AMD anakart ve işlemci alternatifleri (G3258' den daha performanslı):
www.vatanbilgisayar.com: Asus A55Bm-E A55 Soket Fm2+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 2.0 Usb 2.0 Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
inventus.com.tr: AMD Athlon X4 860K BlackEd. işlemci - inventus

Son düzenleme:
AMD alınmayacak diye bir şey yok. Normal kullanım için de alınabilir AMD ama şahsen önermem. Zira güç tüketimi Intel'e göre bayağı fazla gereksiz yere, hele ki FX 9590 tam bir facia. AMD'de önerebileceğim en yüksek işlemci FX-6300'tür. AMD, GPU'da rekabet ettiği gibi CPU'da da rekabet etmeli.

Bütçeye göre değişir. Benim bütçem 1500 tl idi. 3Ds Max'de kullanmak için aldım. Tercihim Amd'den oldu. Tabi bütçen varsa İntel tercih etmelisin.

Bütçeye göre değişir. Benim bütçem 1500 tl idi. 3Ds Max'de kullanmak için aldım. Tercihim Amd'den oldu. Tabi bütçen varsa İntel tercih etmelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…