300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 7 Aralık 2020 #21 Benim adımda İntel var ama fanboy değilim hangisi F/P ise onu alıyorum.
s3z4r Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 158 Çözümler 3 7 Aralık 2020 #22 Berkay Davas dedi: Bahsettiğin hatalar ekran kartı için. Intel ekran kartı üretiyor mu? Ne alakası var şimdi Bir markaya fanboyluk yapacaksanız da biraz düşünerek yapın lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet doğru fakat AMD+NVIDIA kullanlarda böyle sorunları oluyor. Ben daha bir kere bile mavi ekran olsun hiçbir hata almadım fakat AMD kullananlarda böyle şeyler duyuyorum sadece ekran kartı sorun olmadığını düşünüyorum.
Berkay Davas dedi: Bahsettiğin hatalar ekran kartı için. Intel ekran kartı üretiyor mu? Ne alakası var şimdi Bir markaya fanboyluk yapacaksanız da biraz düşünerek yapın lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet doğru fakat AMD+NVIDIA kullanlarda böyle sorunları oluyor. Ben daha bir kere bile mavi ekran olsun hiçbir hata almadım fakat AMD kullananlarda böyle şeyler duyuyorum sadece ekran kartı sorun olmadığını düşünüyorum.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.777 Çözümler 24 7 Aralık 2020 #23 Boş işler takmayın hocam öyle insanları.
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #24 Çünkü insan evladı para verdiği bir şeyi sonuna kadar över.