Neden AMD'ye sürücü problemleri yüzünden laf atılıyor?

neqetria

Kilopat
Makaleler
2
Bazen çok değişik mesajlar görüyorum, adam AMD alınmaz önermiyorum sürücüleri sorunlu demiş, ya arkadaş kim öğretti size şu sürücüleri sorunlu sözünü, her şeye sürücü sorunları var yazıyorlar anlamıyorum. Sürücü sorunluysa DDU ile sil bir önceki sürücüye geç. NVIDIA'da da zaman zaman böyle hatalar oluyor ama bir kere ağızlara düşmüş AMD sürücü sorunu diye.

Son düzenleyen: Moderatör:

AMD NVIDIA’ya göre “daha çok” sorunlu sürücü çıkardığından olabilir. Genelde AMD’de 3 sorun varsa NVIDIA’da 1 sorun oluyor.

Bozuk çünkü. NVIDIA'nın her sürücüsü WHQL sürümüyle çıkıyor, her sürümde yeni oyunlara direkt destek ve optimizasyonlar geliyor. Hem güncel hem stabil rahatça oyununu oynuyorsun, bilgisayarla para kazanan insanlar rahatça işini yapıyor. Niye iki senelik sürücüyü kullanayım? Yeni oyunlar çalışmasın diye mi? Savunmayın şu AMD'yi, geçen seneye kadar demo ekran kartlarını basına poşetle dağıtan firmayı. İşlemcide ne kadar iyiseler ekran kartında da o kadar berbatlar.

Sorunlu olsun bir zahmet arkadaşlar. Nvidia'da da zaman zaman hatalar çıkabiliyor. AMD daha çok sorun çıkartıyor olabilir ancak bir de daha ekonomik olduğunu akla getirmek lazım değil mi? Hiç mi bana hak veren yok?

Bir de hahaha işareti bırakmış Nvidiacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…