Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 4 Nisan 2020 #1 Ya arkadaş ben buranın istenmeyeni miyim? Neden canı isteyen beni banlıyor? Az önce yine ban yedim ve sebebini hala çözemedim. Yardımcı olunuz lütfen.
Ya arkadaş ben buranın istenmeyeni miyim? Neden canı isteyen beni banlıyor? Az önce yine ban yedim ve sebebini hala çözemedim. Yardımcı olunuz lütfen.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 4 Nisan 2020 #2 Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakılmaz. Bu en son aldığınız cezanın açıklamasında yazıyor. Ayrıca aldığınız cezaya itiraz konusunu da yanlış kategori olan "Sanal Gerçeklik" kategorisine açtığınız için 1 saat süre ile uzaklaştırıldınız. Hiçbirimiz inanın hiçbir üyeyi canımız istediği için banlamıyoruz ve banlamaktan zevk almıyoruz. Technopat Sosyal üzerinde kurallara uyulduğu sürece ceza yemezsiniz. Bu kurallar buranın düzeni ve sürekliliği için gereklidir.
Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakılmaz. Bu en son aldığınız cezanın açıklamasında yazıyor. Ayrıca aldığınız cezaya itiraz konusunu da yanlış kategori olan "Sanal Gerçeklik" kategorisine açtığınız için 1 saat süre ile uzaklaştırıldınız. Hiçbirimiz inanın hiçbir üyeyi canımız istediği için banlamıyoruz ve banlamaktan zevk almıyoruz. Technopat Sosyal üzerinde kurallara uyulduğu sürece ceza yemezsiniz. Bu kurallar buranın düzeni ve sürekliliği için gereklidir.