Neden başarım hilesi yapıyorlar?

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Bugün birisi Steam'den arkadaş ekledi beni ve baktım Disco Elysium başarımları tamamlamış, helal olsun dedim çünkü ben oynarken epey az başarımla bitirmiştim oyunu belli ki başarımların hepsini alması zorlayıcı bir oyun. Sonra detaylara girdim baktım ki başarımların hepsi aynı tarih ve hatta aynı saatte alınmış, yani hile ile tek tuşla hepsi açılmış. Bundan ne anlıyorlar veya kullanan arkadaşlar varsa siz ne anlıyorsunuz? Tatmin olmuş hissetmedikten veya oyunda başarım tamamlarken eğlenmedikten sonra başarımların hepsini açmanın önemi ne ki?

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum başarımların alındığı zamana bakarak hileyle mi yoksa gerçekten uğraşarak mı alındığı kolayca anlaşılıyor zaten bunu neden yapıyorlar?

Bazıları profilde sergiliyor, profilde güzel duruyor.

Bugün birisi Steam'den arkadaş ekledi beni ve baktım Disco Elysium başarımları tamamlamış, helal olsun dedim çünkü ben oynarken epey az başarımla bitirmiştim oyunu belli ki başarımların hepsini alması zorlayıcı bir oyun. Sonra detaylara girdim baktım ki başarımların hepsi aynı tarih ve hatta aynı saatte alınmış, yani hile ile tek tuşla hepsi açılmış. Bundan ne anlıyorlar veya kullanan arkadaşlar varsa siz ne anlıyorsunuz? Tatmin olmuş hissetmedikten veya oyunda başarım tamamlarken eğlenmedikten sonra başarımların hepsini açmanın önemi ne ki?

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum başarımların alındığı zamana bakarak hileyle mi yoksa gerçekten uğraşarak mı alındığı kolayca anlaşılıyor zaten bunu neden yapıyorlar?

Ben 5 yıl önce CS de yaptım ve şu an pişmanım. Önceki arayüzde altın madalya olarak gözüküyordu o yüzden yapmıştım. Şimdi kaldırdılar onu.

Bazıları profilde sergiliyor, profilde güzel duruyor.
Ben de profilimde sergiliyorum ama kendi yapmadığım şeyi neden sergileyeyim ki? Sadece güzel durduğu için herhalde, gerçi onun için de oyun koleksiyoncusu vitrini var ama anlayamadım.

Zup oyunlarından örnek vereceğim, profile isim yazdırmak için güzel oluyor.

Zup oyunlarından örnek vereceğim, profile isim yazdırmak için güzel oluyor.
Bu normal ama Zup'larda başarımları kazanmak zaten çok kolay değil miydi? Ben oynamadım ama öyle diye biliyorum, eğer anımsadığım gibi kolaysa yine hile yapmak için sebep kalmıyor gibi :D

Bazıları uğraşmak istemiyor olabilir.

Ben önceden crack oynadığım bir oyun vardı onun için kullanmıştım tek tek yeni oyun açıp başarımları almak zor gelmişti. Onun dışında gereksiz buluyorum.

Kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Ben de anlam veremiyorum yapanlara, adam 20 saatte bitecek oyunun tüm başarımlarını 2 saat oynayarak açmış. Yani bariz belli oluyor bakınca hile kullandığı. Ben şuana kadar zup oyunları da ya da küçük kart kasmalık oyunlar da dahil hiçbir başarımı hile ile açmadım açmam da gereksiz çünkü. 1 başarım için saatlerce uğraşmayı tercih ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı