Neden bize hiçbir yararı olmayan Suriyelilere bakıyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu kapak resminde Yoda olan arkadaş galiba Star Wars evreninde yaşıyor?

Keyfinin kahyasına göre bakıyor o zaman, değil mi? Hiç mi "çıkar" gibi bir şey düşünmüyorsunuz hocam?
Halkın varken neden başka bir milletten medet umarsın ki? Yararlarından çok zararları olduğu aşikar.

Yanlış anlaşılmasın, yurdumuzu açtık insanlık gösterdik buna karşı değilim. Lakin bizden çok önemsenmeleri benim için çok üzücü.

Halkımızdan bolca aç insan varken sadece Suriyelileri açıkta olarak göstermek göz boyamaktan başka bir şey değil benim için.

Biz değil devlet bakıyor. Bakıyor dediğim de yine birçoğunun durumu iyi değil. Ondan sonra da Suriyeliler üzerinden "kardeşimiz" muamelesi yapılıp sanki onlara kullanıyormuş gibi bizden para alıp nefreti de Suriyelilere yüklüyor. Yani devletin para aklama yöntemlerinden birisi.

Eğer biraz kafanı kullanırsan şöyle olabilir. O çok az kısım az değil ve ileride askerlerimize düzenlenecek bir saldırı olabilir. Yani Esad'da güvenilir biri değil. Orası göründüğünden daha karışık.

Kesinlikle hocam, ban yememiş olsaydınız iyi muhabbet dönerdi de neyse artık başka zaman. Ya da kavga çıkmayacağı kesin olsa yine neyse de akşam akşam sinirleri hoplatmaya gerek yok o zaman. İyi akşamlar herkese.

Profilde ki siz misiniz?

Bilimsel yönünden sonuna kadar haklısınız tabii ki, zararlarını saklamak istesek saklayamayız. Ben biraz çıkar anlamında baktığım için öyle yorumlar yaptım. @Yararsız Üye

Biz vergi ödüyoruz ve o paralar boşa yatırım oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…