Neden bor işleyemiyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teröristlere destek veren var ama hepsi değil. Haberlerde gördüğünüz her şeye inanmayın. Şu an iktidarda olan partinin ekonomi bakanı "Kurun benim için bir önemi yok." diyor. Çok daha iyi yönetir muhalefet. Sağ ittifak mı ülkeyi batırıyor? Yazık kafana. Onlar ülkeye bir şey yapmıyor. Yani ekonominin sorumlusu ekonomi bakanı değil sağ parti. Hmm. Garip bir kafa yapısı.
@Recep Baltaş hocam siz aç kalırsa bile oy verirler demiştiniz ya, canlı örnek buldum.

Eğer açlıktan ölsemde gidip bir PKK arkacısına veya darbe ye kontrollu darbe diyene veya bu partinin etrafında ittifak olan hiçbir kimseye oyumu vermem benim askerim benden daha değerlidir.

Bilim kültürü olmadan dünyanın en pahalı madeni bile olsa işletemezsin.
Batının kültürü değil batının teknolojisi ve ilmi lazım bize ama nerdeee Avrupa bizi kıskanıyor yok işte Arap kültürü falan filan herkes birbirine sallıyor şu bir gerçekki çok cahiliz.

Batının kültürü değil batının teknolojisi ve ilmi lazım bize ama nerde Avrupa bizi kıskanıyor yok işte Arap kültürü falan filan herkes birbirine sallıyor şu bir gerçek ki çok cahiliz.
Hocam gel bir keyif çayı içelim ne de olsa Avrupa bizi kıskanıyor değil mi?
Avrupa bizi kıskanıyor. Tartışamaya ne gerek var? Ne de olsa doğal hoşaf ürettiğimiz için bilimde birinciyiz ve damadımız ekonomide çok iyi değil mi? Gel bir keyif çayı içelim ve sonra yurtdışında 500 birim olan cihazı 8300 birime alalım. (!)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…