Neden boşuna konu açılıyor?

mehmet06can

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar ben anlamakta zorluk çekiyorum. Adam geliyor milyonlarca kaynaktan bulabileceği bilgiyi buraya konu açıp kirlilik yaratıyor. Mesela diyelim ki bir sorunuz var: İşlemci nedir? Bunu ilk önce bir araştırın. Ha kafanızda yine soru işareti kalmış olabilir çok normal. Burası da onun için var zaten. Mesela yine bu sorudan gidelim; İşlemci nedir diye sormayın. Araştırdıktan sonra edindiğiniz bilgiyle aklınızda kalan soruları sorun. İşlemci sıcaklığı bu sıcak yaz günlerinde kaç derece olabilir diye sorabilirsiniz mesela.

Not: Konu dışı,mizah ve eğlence gibi kategorilerdeki konular dahil değildir.

Son düzenleme:
Pek çok sebep sunulabilir ama zamanın yönelimine ya da yönlendirmesine göre bir değerlendirme yapılırsa; mesele cevap bulmak değil, tepki almak.

Bu da boş konu.
İçini döken arkadaşlar da var forumda. Ben hem bu sorunu dile getirip hem de acaba benim bilmediğim bir şey mi var diye sormak istedim. O içini döken arkadaşların konu açmaları gayet normal yani bir şey demiyorum. Dikkat ettiysen sorularla alakalı konuştum ben. Bir de senle uğraşmayalım.

Son düzenleme:
Bunun da dahil olduğu gibi. Sonuç olarak burası yardım konularının dışında zaman geçirme forumu da aynı zamanda.

İşte ona bir şey demediğimi alttaki cevapta söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…