Neden bu kadar gerginiz?

İnsanlar kendi arasındaki düzeni hemen hemen son 10 yildi ciddi derecede açtı, herkesin arasına kara kedi girdi; alım gücü ciddi derece dustu insanlar istediklerini kolaycana alamıyor ve gerçekten çok agresifiz sosyal medyayı dalga geçme aracı olarak kullanmaya başladık. İnsanlar arasındaki kıskançlıklarda çok arttı. İnsanlar bilmediği konular hakkında ahkam kesmeye başladı bu cahilliğin ta kendisidir. Gençlerin çocukların zekasıda yıl geçtikte azalma var 10 sene önceki lise fizik eğitimiyle şimdiki lise fizik eğitimi arasında çok fark vardır şimdi her şeyi sadeleştirmislerdir konu olalark eski müfredat daha ağırdır. Sonumuz hayırlı olur inşallah durum kötüye gidiyor...

Ekonomik buhran.

Niye düşündürücü attın.

Vallahi bayagi düşündüm.

Neden gerginiz yerine gerginimi yanıtlayacağım, ekonominin güzel olmaması, ülkenin kötü duruma gitmesi, haberlerin hiç iyi olmaması beni bu duruma sokuyor. Bende sinirleniyorum bende küfür ediyorum ne kadar azaltsamda ama hayatın pahalılığı ve bir şeye ulaşmanın zorluğu sinirlendiriyor.

Kendinle çelişiyorsun. Benim attığım 'beğenmedim' ifadesine çok değer yüklüyorsun ki hesap sorma gereği duyuyorsun. Kendi mesajını bu kadar değerli görme. İfade atmak tamamen serbest dostum. İsteyen istediği ifadeyi herhangi bir koşulda atabilir. Bu seni alakadar etmez. Bak benim de mesajıma 3 tane beğenmedim atıldı ama etiketleyip de 'Niye attın? BLA BLA' diye laf etmedim. Sadece sen cevap verdiğin için sana geri dönüş yapıyorum. Bazen kişi tartışmak istemez, bazen zamanı yoktur, bazen de sebebiyle birlikte söyler. Bu ifadeyi atan kişiyi ilgilendirir. Etiketleyip sebep soran çok bilmişi ilgilendirmez. Bunu öğrensek iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…