KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.468 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 İkinci el tarafından men edilmişim. Hatırladığım kadarıyla GTX 780 ilanı idi normalde fiyatı o kadar etmez ama bu devirde gayet normal gibi bir şey yazmıştım. Bunun için mi ceza yedim yani ben? Lütfen açıklar mısınız?
İkinci el tarafından men edilmişim. Hatırladığım kadarıyla GTX 780 ilanı idi normalde fiyatı o kadar etmez ama bu devirde gayet normal gibi bir şey yazmıştım. Bunun için mi ceza yedim yani ben? Lütfen açıklar mısınız?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 3 Haziran 2021 #2 "O fiyata GTX 950/760/770 falan kovalamaya bak" dediğiniz için uyarı aldınız.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.468 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: "O fiyata GTX 950/760/770 falan kovalamaya bak" dediğiniz için uyarı aldınız. Genişletmek için tıkla... O ilan alım ilanıydı değil mi?
Moderasyon Ekibi dedi: "O fiyata GTX 950/760/770 falan kovalamaya bak" dediğiniz için uyarı aldınız. Genişletmek için tıkla... O ilan alım ilanıydı değil mi?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 3 Haziran 2021 #4 KRALCAN dedi: O ilan alım ilanıydı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ve sadece satıcılar o konuya mesaj yazabilir.
KRALCAN dedi: O ilan alım ilanıydı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ve sadece satıcılar o konuya mesaj yazabilir.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.468 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Evet ve sadece satıcılar o konuya mesaj yazabilir. Genişletmek için tıkla... Öneri yapmak, yardım etmek amaçlı yazdım onu ama neyse, bir başka değişik Sosyal kuralı daha... İyi forumlar.
Moderasyon Ekibi dedi: Evet ve sadece satıcılar o konuya mesaj yazabilir. Genişletmek için tıkla... Öneri yapmak, yardım etmek amaçlı yazdım onu ama neyse, bir başka değişik Sosyal kuralı daha... İyi forumlar.