WindowsPlus
Decipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Başlarda ben de sizin gibi Brave kullanıyordum. Sebebi sadece Chrome'a karşı bir gıcıklığım olmuş olmasıydı. Brave gerçekten iyi bir tarayıcı, hakkını yiyemem ama Brave'e geçme sebebim aynı zamanda Chrome'da bulunmayan bazı özelliklerden dolayı geçmiş olmamdı. Bu özellikler artık Chrome'da da olduğu için Brave'den eskisi gibi yenilikçi olmasını bekledim. Bu sefer de Chrome'a neden geçmem gerektiğini bir kez daha anlamış oldum.
Bugün internette gezerken 4 haftada 1 güncelleme alan Chrome'un artık 2 haftada 1 güncelleme alacağını gördüm ve esas Chrome'a geçme sebebim bu olabilir diye düşündüm. Yalan haber olduğunu düşünüyorsanız da Google'un resmi sayfası üzerinden kendiniz görebilirsiniz: Genişletilmiş Kararlı kanalı - Chrome Enterprise and Education Yardım
Bugün internette gezerken 4 haftada 1 güncelleme alan Chrome'un artık 2 haftada 1 güncelleme alacağını gördüm ve esas Chrome'a geçme sebebim bu olabilir diye düşündüm. Yalan haber olduğunu düşünüyorsanız da Google'un resmi sayfası üzerinden kendiniz görebilirsiniz: Genişletilmiş Kararlı kanalı - Chrome Enterprise and Education Yardım
Son düzenleme: