Neden çoğu insan trafik kazasından dolayı hayatını kaybediyor?

Dead Girl

Centipat
Yer
İzmir/Buca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Neden çoğu insan trafik kazasından dolayı ölüyor? Bilmiyorum ama her öldüğünü gördüğümüz kişi ya trafik kazası ya da kalp krizinden ölüyor. Neden böyle sizce? Bununla alakalı ne düşünüyorsunuz?

Neden çoğu insan trafik kazasından dolayı ölüyor? Bilmiyorum ama her öldüğünü gördüğümüz kişi ya trafik kazası ya da kalp krizinden ölüyor. Neden böyle sizce? Bununla alakalı ne düşünüyorsunuz?

Çünkü çok kişi iyi araba sürmeyi bilmiyor ve çok kişide sağlıksız besleniyor.

Hocam kalp krizi ciddi bir şey yani bir anda öldüren bir olay trafik kazasıda insanın ömrünün yarısı trafikte arabada otobüsde geçiyor normaldir.

Çünkü trafik kazasında ölmek için senin bilgisiz veya tecrübesiz olman tek sebep değil. Seninle aynı anda oradan geçen birinin hatası, senin anlık bir dalgınlığın ile ölmen an meselesi. Kalp krizinin ise bir çok sebebi var. Kalp krizinin ise birçok nedeni var ve modern yaşamın monotonluğu ve şartları da kalp krizi için zemin hazırlıyor.

Bilmiyorum ama her öldüğünü gördüğümüz kişi ya trafik kazası ya da kalp krizinden ölüyor.
"Ahmet amca yaşlılıktan öldü" diye haber çıkmaz çünkü bu normal bir durumdur. Normal durumların haber değeri yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı