Neden Crossfire ve SLI yapmıyoruz?

Makaleler
7
Daha fazla  
Beyler biz neden Crossfire ve SLI yapmıyoruz?

YouTube'da Gaming PC build diye arama yapıyorum herkes SLI ve Crossfire yapıyor. Herkes aptal biz mi akıllıyız?

Performans testlerinde bakıyorum GTX 660 Ti SLI GTX 680'i rahat geçiyor. Ben PC topladığım zaman SLI yapmayı düşünüyorum. Hem biraz daha ucuza gelir hem de daha iyi performans yakalarsın... Recep abi cevap yazarsa sevinirim, neden herkes böyle kullanıyor o zaman?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye edilmemesinin sebebi: Normalde performans 2 katına çıkması gerekirken %20-30 gibi bir kayıp oluyor.

Daha ucuz olmuyor. Bunun kaliteli olmak şartıyla güç kaynağı var, soğutması iyi büyük bir kasaya ihtiyaç var. Daha pahalı olur. Alacaksan tek al kral al

Her oyun desteklemiyor. Zamanında 8800 GT SLI yapmıştım. Bugün bile hala SLI tam verimli değil. Her sürücüde SLI profilleri güncelleniyor. Başkası tek GPU ile yeni çıkan oyunları oynarken siz her defasında sürücü güncellemesi beklemek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…