Zantang Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #11 Hile falan yok benim hesap seçkin hesap onda zaten gelmiyor ama smurf hesabım da var onda da gelmiyor.
Hile falan yok benim hesap seçkin hesap onda zaten gelmiyor ama smurf hesabım da var onda da gelmiyor.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #12 Hesabım seçkin değil ve valorantcıyım.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 26 Temmuz 2021 #13 Hala hile muhabbeti yapanları dinlemeyin seçkinseniz 30 maçta bir hile geliyor.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 26 Temmuz 2021 #14 Ben silahlarını ve vuruş hissini çok seviyorum, ayrıca haritaları fazla ve oynamak için iyi bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Ayrıca seçkinim var ve hiç hile görmedim özellikle son gelen güncellemeden sonra.
Ben silahlarını ve vuruş hissini çok seviyorum, ayrıca haritaları fazla ve oynamak için iyi bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Ayrıca seçkinim var ve hiç hile görmedim özellikle son gelen güncellemeden sonra.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 26 Temmuz 2021 #15 Zinederon dedi: Hesabım seçkin değil ve Valorant'cıyım. Genişletmek için tıkla... O zaman Valorant'a devam edebilirsin. Çok farklı yapıları var.
Zinederon dedi: Hesabım seçkin değil ve Valorant'cıyım. Genişletmek için tıkla... O zaman Valorant'a devam edebilirsin. Çok farklı yapıları var.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #16 EnderTR52 dedi: Hala hile muhabbeti yapanları dinlemeyin seçkinseniz 30 maçta bir hile geliyor. Genişletmek için tıkla... Hesabım seçkin değil. EnderTR52 dedi: O zaman Valorant'a devam edebilirsin. Çok farklı yapıları var. Genişletmek için tıkla... Oynayanlar beni çok gaza getirdi çok övdüler.
EnderTR52 dedi: Hala hile muhabbeti yapanları dinlemeyin seçkinseniz 30 maçta bir hile geliyor. Genişletmek için tıkla... Hesabım seçkin değil. EnderTR52 dedi: O zaman Valorant'a devam edebilirsin. Çok farklı yapıları var. Genişletmek için tıkla... Oynayanlar beni çok gaza getirdi çok övdüler.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 26 Temmuz 2021 #17 Zinederon dedi: Hesabım seçkin değil. Oynayanlar beni çok gaza getirdi çok övdüler. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi oynamak için çok oynamanız lazım yükleyin deneyin.
Zinederon dedi: Hesabım seçkin değil. Oynayanlar beni çok gaza getirdi çok övdüler. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi oynamak için çok oynamanız lazım yükleyin deneyin.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #18 Zinederon dedi: Oynayanlar beni çok gaza getirdi çok övdüler. Genişletmek için tıkla... Önce free olarak oyna alışmaya çalış sonrasında durumun varsa prime al.
Zinederon dedi: Oynayanlar beni çok gaza getirdi çok övdüler. Genişletmek için tıkla... Önce free olarak oyna alışmaya çalış sonrasında durumun varsa prime al.
Ümeyir Kaya Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #19 Yehetto dedi: Oynanmamalı, hile dolu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş en son 2 sene önce oynadı galiba.
Yehetto dedi: Oynanmamalı, hile dolu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş en son 2 sene önce oynadı galiba.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 26 Temmuz 2021 #20 Zinederon dedi: Merhaba, neden CS:GO'ya geçmeliyim? Geçersem nasıl alışırım ve hilelerden korunma yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hile eskisi gibi yok oyun da. İlk bir hafta aime alışamazsın sonradan alışırsın.
Zinederon dedi: Merhaba, neden CS:GO'ya geçmeliyim? Geçersem nasıl alışırım ve hilelerden korunma yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hile eskisi gibi yok oyun da. İlk bir hafta aime alışamazsın sonradan alışırsın.