@Rodok Nişancısı Üniversite sınavı başkadır teog'a benzemez kaptan.. @hacı baba Kadavranın pek bir etkisi yok açıkçası anatomi labları maketler üzerinden yapılıyor hızlı ve etkili olan da bu, ülke bitti değil de millet çalışmıyor diyelim. Çalışan da çok tabii.
@hacı baba Kadavranın pek bir etkisi yok açıkçası anatomi labları maketler üzerinden yapılıyor hızlı ve etkili olan da bu, ülke bitti değil de millet çalışmıyor diyelim. Çalışan da çok tabii.
Sadece doktorlar için lazım değil ama onu ne yapacağız? Birçok bölüm var lazım olan. Türkiye bana göre ülke olarak bitti. İnsanların alım gücü her geçen gün daha da azalıyor. Millet çalışmıyor değil, eğitim sistemi ölü. Şırnak'ın bilmem ne ilçesindeki birisiyle İstanbul'un elit kesiminden bir çocuk aynı üniversite sınavına giriyor. Özel lisede okuyan çocuk şişirilmiş notlardan dolayı YKS sınavında normal lisede okuyan çocuğa göre ek olarak daha yüksek puan alıyor. Yani işin kısası artık bu saatten sonra bu ülkede çalışsanda çalışmasanda tanıdığın olmadığı sürece hiçbir şey olmaz.
Belki de varoluşsal problemler çekiyor, (varsa) aile baskısından dolayı hevesin kaçıyor, bu ekşi yoğurt kokan eğitim sisteminin bir deneği olmaktan nefret ediyorsun...
Belki de varoluşsal problemler çekiyor, (varsa) aile baskısından dolayı hevesin kaçıyor, bu ekşi yoğurt kokan eğitim sisteminin bir deneği olmaktan nefret ediyorsun...
İnsanlardan kastığın; platonik (veya platonik olmayan) aşk, arkadaşlarla yapacağın planlar, ailen veya önem verdiğin herhangi biri ise bu konu senin kararına. Sana "sevgiliden ayrıl, arkadaşlarınla ilişkiyi kes, odandan çıkma" diyemem. Demek haddime değil.
Eğer ki insanlardan kastığın; Ülkemiz ve toplumumuz, ev geçindirmeye çalışan insanlar, çalışan işçiler, memurlar gibi şeyler ise... Bimiyorum, aslında ben de düşünüyorum bunca insanın derdini, yaşantılarını vs.