The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 49 Çözümler 12 10 Mayıs 2021 #11 Şahsen ben denedim. Ekranımdaki öğeler çok büyük gözüküyordu. Bir şeyler yükledi ve ekran düzeldi. Ondan sonra başka güncellemeler falan istedi ama ne istediğini bende çözemedim. Sonra sildim
Şahsen ben denedim. Ekranımdaki öğeler çok büyük gözüküyordu. Bir şeyler yükledi ve ekran düzeldi. Ondan sonra başka güncellemeler falan istedi ama ne istediğini bende çözemedim. Sonra sildim
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #12 Tamam arkadaşlar anladım teşekkürler.
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #13 Yanlış ve eski sürücüleri kuruyor, Windows DLL'lerini silebiliyor ve kendi elinle kurmak varken niye kötü not alan programı kur?
Yanlış ve eski sürücüleri kuruyor, Windows DLL'lerini silebiliyor ve kendi elinle kurmak varken niye kötü not alan programı kur?