Neden Ducky One 2 alınmalı?

Bütçe
1000-1500

HEXON1

Kilopat
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar .klavye almak istiyorum ama kararsızım. Mesele bilindik Logitech - Razer vb varken neden yüksek bütçede ducky One mini 2 ya da Kemove Snowfox 61 Anne Pro 2 falan öneriliyor. Ben bunlardan birini alınır mı sizce? Bunlar bir Logitech kadar iyi midir aynı fiyat bandında oyuncular için?

Anne Pro 2 öneririm çok iyi bir klavye.
Bence saydıklarınızın hepsi kaliteli ve alınır. Logitech gibi markaların adı var.

Bu numpadsiz klavyelerde yeni moda oldu arkadaş niyedir ki?

Daha detaylı açıklama yapan olursa memnun olurum alınır mı hangisini almalıyım bilindik markalardan iyi midir falan.

Razer Logitech gibi markalar her türlü oyuncu ekipmanı üretirken Duck, Keychrone gibi markalar sadece klavyeye odaklanıyor. Ve Ducky genelde oyuncuların isteklerine göre klavye üretir. O yüzden klavye konusunda Razer, Logitech, SteelSeries gibi markalardan daha iyidir.

Her türlü oyun ve günlük kullanım için hangisini almalıyım. Masam ufak klavyede ufak olsa ve sesi az olsa daha iyi olur benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…