blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #81 407144 dedi: Altını bilmiyorum ama İpek kadın hormonu salgılatır. Bu yüzden günahtır. Genişletmek için tıkla... Kaynak verin artık. İslam forumlarında okuyup okuyup geliyorsunuz. lemniscate dedi: Eğer amacın sosyalin fikrini almak ise devam ama kesin ve detaylı cevap istiyorsan islam forumlarına sorman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... İslam forumları İslam'ı mı anlatıyor
407144 dedi: Altını bilmiyorum ama İpek kadın hormonu salgılatır. Bu yüzden günahtır. Genişletmek için tıkla... Kaynak verin artık. İslam forumlarında okuyup okuyup geliyorsunuz. lemniscate dedi: Eğer amacın sosyalin fikrini almak ise devam ama kesin ve detaylı cevap istiyorsan islam forumlarına sorman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... İslam forumları İslam'ı mı anlatıyor
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #82 ItsAllGoodman dedi: Domuz etinin haramlığından değil de sağlıksızlığından dolayı yemem şahsen. Hem çok ağır hem de domuzlar çok pis hayvanlar. Genişletmek için tıkla... Günümüzde inek eti ile ile farkı yok.
ItsAllGoodman dedi: Domuz etinin haramlığından değil de sağlıksızlığından dolayı yemem şahsen. Hem çok ağır hem de domuzlar çok pis hayvanlar. Genişletmek için tıkla... Günümüzde inek eti ile ile farkı yok.
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 15 Haziran 2021 #83 Dead Internet Theory dedi: Hocam ben de Müslüman değilim fakat altın Muhammed'in peygamber olmasından belli bir süre sonra yasaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Hz. Muhammed hiçbirşeyi yasaklayamaz. Sadece Allah yasaklabilir. Kuran'da böyle geçiyor.
Dead Internet Theory dedi: Hocam ben de Müslüman değilim fakat altın Muhammed'in peygamber olmasından belli bir süre sonra yasaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Hz. Muhammed hiçbirşeyi yasaklayamaz. Sadece Allah yasaklabilir. Kuran'da böyle geçiyor.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 15 Haziran 2021 #84 lemniscate dedi: Eğer amacın sosyalin fikrini almak ise devam ama kesin ve detaylı cevap istiyorsan İslam forumlarına sorman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... İşte İslam forumlarında böyle kanıtı olmadan sallamasyon bilgi veriyorlar.
lemniscate dedi: Eğer amacın sosyalin fikrini almak ise devam ama kesin ve detaylı cevap istiyorsan İslam forumlarına sorman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... İşte İslam forumlarında böyle kanıtı olmadan sallamasyon bilgi veriyorlar.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Haziran 2021 #85 EKAloji dedi: Günümüzde inek eti ile ile farkı yok. Genişletmek için tıkla... Neden? Ben gayet zevk alarak yiyorum inek etini.
EKAloji dedi: Günümüzde inek eti ile ile farkı yok. Genişletmek için tıkla... Neden? Ben gayet zevk alarak yiyorum inek etini.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 15 Haziran 2021 #86 qiro dedi: Hz. Muhammed hiçbir şeyi yasaklayamaz. Sadece Allah yasaklabilir. Kuran'da böyle geçiyor. Genişletmek için tıkla... İslam forumları öyle demiyor ama.
qiro dedi: Hz. Muhammed hiçbir şeyi yasaklayamaz. Sadece Allah yasaklabilir. Kuran'da böyle geçiyor. Genişletmek için tıkla... İslam forumları öyle demiyor ama.
lemniscate Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #87 c1unky dedi: İşte İslam forumlarında böyle kanıtı olmadan sallamasyon bilgi veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama bence oraya hiç girmeyelim hocam çünkü konu buradan din tartışmasına gider.
c1unky dedi: İşte İslam forumlarında böyle kanıtı olmadan sallamasyon bilgi veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama bence oraya hiç girmeyelim hocam çünkü konu buradan din tartışmasına gider.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.800 Makaleler 3 Çözümler 10 15 Haziran 2021 #88 qiro dedi: Hz. Muhammed hiçbirşeyi yasaklayamaz. Sadece Allah yasaklabilir. Kuran'da böyle geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hadis hocam. Muhammed'in hükümleri de var ve bunlara hadis denir. Kur'an'dan sonra başvurulan en büyük ikinci kaynak olur ve hiçbir şey diye yazılır.
qiro dedi: Hz. Muhammed hiçbirşeyi yasaklayamaz. Sadece Allah yasaklabilir. Kuran'da böyle geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hadis hocam. Muhammed'in hükümleri de var ve bunlara hadis denir. Kur'an'dan sonra başvurulan en büyük ikinci kaynak olur ve hiçbir şey diye yazılır.
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #89 ItsAllGoodman dedi: Neden? Ben gayet zevk alarak yiyorum inek etini. Genişletmek için tıkla... İnek de, domuz da artık çiftlikte kesiliyor; kalite/temizlik olarak farkları yok.
ItsAllGoodman dedi: Neden? Ben gayet zevk alarak yiyorum inek etini. Genişletmek için tıkla... İnek de, domuz da artık çiftlikte kesiliyor; kalite/temizlik olarak farkları yok.
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 15 Haziran 2021 #90 ItsAllGoodman dedi: Neden? Ben gayet zevk alarak yiyorum inek etini. Genişletmek için tıkla... Amerikan adamda domuz etini zevk alarak yiyor. Ben amerikan değilim ama gitmişliğim var orda domuz eti yemiştim koyun eti vs. hikaye en güzeli domuz. Nasıl ve ne şartlarda bakıldığına göre değişir aynı inek gibi.
ItsAllGoodman dedi: Neden? Ben gayet zevk alarak yiyorum inek etini. Genişletmek için tıkla... Amerikan adamda domuz etini zevk alarak yiyor. Ben amerikan değilim ama gitmişliğim var orda domuz eti yemiştim koyun eti vs. hikaye en güzeli domuz. Nasıl ve ne şartlarda bakıldığına göre değişir aynı inek gibi.