Neden et yeriz?

Doğanın kanunu bu. Biz yemesek de tüm hayvanlar zaten birbirlerinden besleniyor. Bizim bir bilincimiz var diyeceksiniz acı çektiklerini biliyoruz hala yiyoruz. Bu beni rahatsız etmiyor. Bir de öyle bakarsak jiçbir hayvansal gıdayı kullanmayalım. O zaman ne kadar fazla besinden yararlanamayacağımızdan haberiniz var mı? Sadece et yemesek bile protein ihtiyacımızı karşılayamayız. Hisleri ve düşünceleri olmayan varlıklar için bana bunlardan fedakarlık etmek saçma geliyor.

Konuyu açan arkadaş bunu tartışmamız için açmış.

Ama neden? Neden? Biz işsiz miyiz? Evet işsiziz ama bir insan et yemiyorsa ve kararından asla dönmüyorsa yapabileceğim bir şey yok. Ama bana cani derse işler o zaman değişir.

Ama neden? Neden? Biz işsiz miyiz? Evet işsiziz ama bir insan et yemiyorsa ve kararından asla dönmüyorsa yapabileceğim bir şey yok. Ama bana cani derse işler o zaman değişir.

Tartışmak fikir değiştirtmek değildir. İnsanlar tartışarak farklı insanlarında görüşünü dinler ve yeni bir şeyler öğrenebilir. Hadi o da olmadı muhabbet ediyoruz.

Besin zinciri. Biz hayvanları yemeseydik eğer birbirimizi yerdik, ve sonumuz gelirdi. Ayrıca her insan et yemeden yaşayabilir diye bir şey yok. Tek böbrek birisi olarak düzenli olarak et tüketmem gerekiyor.

Ya da hayvanlar birbirini yerdi. Ve geçmiş olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…