H hazardd17 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:04 #11 Zor değil. Alışkanlık.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:03 #12 Arkserhat dedi: F de yazması daha rahat aslında. Ben F kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Küçüklükten beri kullandığım aynı Q klavye ortaokulda hoca sözlükte kelime arattırmıştı F klavye 2 saat harf bulmakla uğraşıyordum
Arkserhat dedi: F de yazması daha rahat aslında. Ben F kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Küçüklükten beri kullandığım aynı Q klavye ortaokulda hoca sözlükte kelime arattırmıştı F klavye 2 saat harf bulmakla uğraşıyordum
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:08 #13 M3rt0o dedi: Küçüklükten beri kullandığım aynı Q klavye ortaokulda hoca sözlükte kelime arattırmıştı F klavye 2 saat harf bulmakla uğraşıyordum Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde hocam.
M3rt0o dedi: Küçüklükten beri kullandığım aynı Q klavye ortaokulda hoca sözlükte kelime arattırmıştı F klavye 2 saat harf bulmakla uğraşıyordum Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde hocam.
O olezya Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:23 #14 M3rt0o dedi: Yazı yazmak oldukça güç oluyor Q klavye gibi değil. Genişletmek için tıkla... basit aslında okulda öğrenmiştim aradan 4 5 sene geçti hala kullanabilirim
M3rt0o dedi: Yazı yazmak oldukça güç oluyor Q klavye gibi değil. Genişletmek için tıkla... basit aslında okulda öğrenmiştim aradan 4 5 sene geçti hala kullanabilirim