Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Şubat 2012 #1 FreeDOS, Microsoft'un Windows işletim sisteminin maliyetinden kurtulmak için kullanılan DOS uyumlu ücretsiz bir işletim sistemidir. FeeDos'lu bilgisayarı satın alıp Ubuntu kurabilirsiniz. Böylece Windows'a hiç para harcamamış olursunuz.
FreeDOS, Microsoft'un Windows işletim sisteminin maliyetinden kurtulmak için kullanılan DOS uyumlu ücretsiz bir işletim sistemidir. FeeDos'lu bilgisayarı satın alıp Ubuntu kurabilirsiniz. Böylece Windows'a hiç para harcamamış olursunuz.
Turhan Mehmet Soylu Hectopat Katılım 7 Aralık 2011 Mesajlar 65 4 Haziran 2012 #2 FreeDos'lu bilgisayar alan neredeyse herkes gidip korsan Windows kuruyor, bir dünya gerçeği bu
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2012 #3 Bakınız ben. Ama mecburuz yani.
yozlasdas Megapat Katılım 13 Eylül 2011 Mesajlar 527 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek denizci 20 Haziran 2012 #4 OmerGndz dedi: Bakınız ben. Ama mecburuz yani. Genişletmek için tıkla... İyi oluyor fiyat ucuzluyor.
T TechnopatZiyaretçisi Ziyaretçi 24 Haziran 2012 #5 Turhan Mehmet Soylu dedi: FreeDos'lu bilgisayar alan neredeyse herkes gidip korsan Windows kuruyor, bir dünya gerçeği bu Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Üstüne üstlük bu arkadaşlar yaptıkları şeyle de övünmeyi kendilerine hak bilirler.
Turhan Mehmet Soylu dedi: FreeDos'lu bilgisayar alan neredeyse herkes gidip korsan Windows kuruyor, bir dünya gerçeği bu Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Üstüne üstlük bu arkadaşlar yaptıkları şeyle de övünmeyi kendilerine hak bilirler.
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2012 #6 Windows 8 ile birlikte bu OEM lisanslama değişecek, böylece hazır PC'lerde Windows'a verilen ücrette değişecek
Windows 8 ile birlikte bu OEM lisanslama değişecek, böylece hazır PC'lerde Windows'a verilen ücrette değişecek
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2012 #7 Sizce doğruluk payı var mıdır ? HABER: Windows 8'i Korsan Kullanmayın
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2012 #8 O zaman Windows 8 çok uğraştıracak forumdaki çoğu arkadaşımızı.
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2012 #9 BIOS loader'lar Windows 7'den beri var...
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 9 Ağustos 2012 #10 Fena halde kızdım. Alın size windows arşivi. Yıllardır windows'a para veriyorum.