Neden Hackintosh kullanıyorsunuz?

Makaleler
6
Yer
Izmir
Bir konudaki "macOS programlarina ihtiyac duyanlar veya macOS fanboylari" ifademden dolayi tepki aldim. Merak ettigim ise insanlarin Hackintosh kullanma sebebi... macOS programlarina ihtiyac duyan insanlari tenzih ederek soruyorum, neden Hackintosh kullaniyorsunuz?

Güzel çünkü. Yani benim hoşuma gidiyor diye kullanıyorum.
Sistemim Hackintosh için yetersiz olduğu için sanal makine üzerinden kullanıyorum.

Güzel çünkü. Yani benim hoşuma gidiyor diye kullanıyorum.
Sistemim Hackintosh için yetersiz olduğu için sanal makine üzerinden kullanıyorum.
Iste bunu "fanboy" olarak almistim cunku diger sistemlerde de benzer bir gorunum elde etmek gayet kolay iken Hackintosh gibi yontemlerle yapmak bana mantikli gelmiyor. Ama saygi duyuyorum.

Iste bunu "fanboy" olarak almistim cunku diger sistemlerde de benzer bir gorunum elde etmek gayet kolay iken Hackintosh gibi yontemlerle yapmak bana mantikli gelmiyor. Ama saygi duyuyorum.
Ekosistem, Xcode, Airpods ile uyumu gibi şeyler var. Bence MacOS alınamıyorsa değer. Gentoo'yla dual boot yapardım desteklese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…