The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.310 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 14 Temmuz 2025 #11 Çok güzel veya yakışıklı değilsen kimse gelip de hayatına girmeye çalışmaz. Doğru zamanı bekliyeyim saçmalığına takılırsan yaşlanır gidersin, korkmayıp ilk adımı sen at.
Çok güzel veya yakışıklı değilsen kimse gelip de hayatına girmeye çalışmaz. Doğru zamanı bekliyeyim saçmalığına takılırsan yaşlanır gidersin, korkmayıp ilk adımı sen at.
tuzeykekinoğlu Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #12 Benim gibi evden dışarı çıkmayan, dışarda tanıdığı olmayan biriysen olmaz. Gerçi ben çevrem olsa da ilişki yapabileceğimi sanmıyorum.
Benim gibi evden dışarı çıkmayan, dışarda tanıdığı olmayan biriysen olmaz. Gerçi ben çevrem olsa da ilişki yapabileceğimi sanmıyorum.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.920 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #13 The Fallen Angel dedi: Çok güzel veya yakışıklı değilsen, kimse gelip de hayatına girmeye çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Ya da paran yoksa, paran varsa bu ikisi olmasa da oluyor.
The Fallen Angel dedi: Çok güzel veya yakışıklı değilsen, kimse gelip de hayatına girmeye çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Ya da paran yoksa, paran varsa bu ikisi olmasa da oluyor.