Mr.Whıte1 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Hocam PC'yi kendim toplayınca fiyatlar akıl almaz hale geliyor ama direkt toplanmış hazır sistemler çok daha ucuz oluyor bunun nedeni nedir?
Hocam PC'yi kendim toplayınca fiyatlar akıl almaz hale geliyor ama direkt toplanmış hazır sistemler çok daha ucuz oluyor bunun nedeni nedir?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Temmuz 2023 #2 Mr.Whıte1 dedi: Hocam PC'yi kendim toplayınca fiyatlar akıl almaz hale geliyor ama direkt toplanmış hazır sistemler çok daha ucuz oluyor bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Dolar 20 TL iken topluyorlar diyelim, 22 TL olunca da satışa sunuyorlar 20 TL'den aldıkları fiyata. Belki böyle yapıyorlardır.
Mr.Whıte1 dedi: Hocam PC'yi kendim toplayınca fiyatlar akıl almaz hale geliyor ama direkt toplanmış hazır sistemler çok daha ucuz oluyor bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Dolar 20 TL iken topluyorlar diyelim, 22 TL olunca da satışa sunuyorlar 20 TL'den aldıkları fiyata. Belki böyle yapıyorlardır.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2023 #3 İçinde illa bir parçası dandik oluyor çünkü. Ya PSU ya SSD ya kasa ya da başka bir bileşen dandik marka veya kronik sorunlu bir ürün oluyor.
İçinde illa bir parçası dandik oluyor çünkü. Ya PSU ya SSD ya kasa ya da başka bir bileşen dandik marka veya kronik sorunlu bir ürün oluyor.
Mr.Whıte1 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Jettaq dedi: Pahalımı olsaydı. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Sadece nedenini sordum. YigitXS dedi: İçinde illa bir parçası dandik oluyor çünkü. Ya PSU'ya SSD ya kasa ya da başka bir bileşen dandik marka veya krınik sorunlu bir ürün oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır baktığım sistemdeki çoğu parça gayet kaliteli.
Jettaq dedi: Pahalımı olsaydı. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Sadece nedenini sordum. YigitXS dedi: İçinde illa bir parçası dandik oluyor çünkü. Ya PSU'ya SSD ya kasa ya da başka bir bileşen dandik marka veya krınik sorunlu bir ürün oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır baktığım sistemdeki çoğu parça gayet kaliteli.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 2 Temmuz 2023 #5 Mr.Whıte1 dedi: Ne alaka? Sadece nedenini sordum. Genişletmek için tıkla... Yani pahalı olmasınımı isterdin ucuz olmasından memnun değilsen
Mr.Whıte1 dedi: Ne alaka? Sadece nedenini sordum. Genişletmek için tıkla... Yani pahalı olmasınımı isterdin ucuz olmasından memnun değilsen
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2023 #6 Mr.Whıte1 dedi: Ne alaka? Sadece nedenini sordum. Hayır baktığım sistemdeki çoğu parça gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... Hangisi mesela?
Mr.Whıte1 dedi: Ne alaka? Sadece nedenini sordum. Hayır baktığım sistemdeki çoğu parça gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... Hangisi mesela?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Temmuz 2023 #7 Jettaq dedi: Yani pahalı olmasınımı isterdin ucuz olmasından memnun değilsen Genişletmek için tıkla... Dostum adam neden ucuz olduğunu soruyor ne alaka?
Jettaq dedi: Yani pahalı olmasınımı isterdin ucuz olmasından memnun değilsen Genişletmek için tıkla... Dostum adam neden ucuz olduğunu soruyor ne alaka?
nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 2 Temmuz 2023 #8 Jettaq dedi: Yani pahalı olmasınımı isterdin ucuz olmasından memnun değilsen Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun ?
Jettaq dedi: Yani pahalı olmasınımı isterdin ucuz olmasından memnun değilsen Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun ?
Mr.Whıte1 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #9 Ben şey diye düşündüm her markaya sponsor oluyor sonra da ucuza geliyor ama yanlış düşünüyorum büyük ihtimalle.
Ben şey diye düşündüm her markaya sponsor oluyor sonra da ucuza geliyor ama yanlış düşünüyorum büyük ihtimalle.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #10 YigitXS dedi: İçinde illa bir parçası dandik oluyor çünkü. Ya PSU'ya SSD ya kasa ya da başka bir bileşen dandik marka veya kronik sorunlu bir ürün oluyor. Genişletmek için tıkla... Gaming gen gibi sitelerde çoğu parça kaliteli uyumlu oluyor alakası yok böyle dandik Trendyol sistemleri ise kalitesiz olduğu doğrudur.
YigitXS dedi: İçinde illa bir parçası dandik oluyor çünkü. Ya PSU'ya SSD ya kasa ya da başka bir bileşen dandik marka veya kronik sorunlu bir ürün oluyor. Genişletmek için tıkla... Gaming gen gibi sitelerde çoğu parça kaliteli uyumlu oluyor alakası yok böyle dandik Trendyol sistemleri ise kalitesiz olduğu doğrudur.